V prvním roce po obnovení výroby pivovar vyprodukoval 15 000 hektolitrů piva, loni ve Vratislavicích nad Nisou uvařili 75 000 hektolitrů piva.

Pivovar ještě v 90. letech 20. století zaměstnával zhruba 400 lidí a ročně vyrobil téměř půl milionu hektolitrů piva. V roce 1997 se ale podnik stal součástí společnosti Pražské pivovary, jedné ze tří největších pivovarských skupin v zemi. Hned následující rok rozhodl nový vlastník o uzavření všech provozů, propustil všechny zaměstnance a výrobu přestěhoval do Prahy.

Dnes pivovar zaměstnává 50 lidí, současný sortiment tvoří 11 druhů piv.

Svou produkcí se pivovar chlubí i na tradičních Slavnostech vratislavického piva, které se letos uskuteční 27. června.

Historie vratislavického pivovaru se píše od roku 1874. V lednu tohoto roku byl slavnostně otevřen a za další čtyři měsíce poté bylo do Liberce a okolí vysláno první pivo. Pro velký zájem bylo expedováno i do Vídně. Pivovar okamžitě rozvíjel širokou propagační kampaň a vystavěl hned vedle závodu výletní restauraci. Hned v prvním roce výroby dosáhl výstav výše 34 680 hektolitrů.