z regionu

Není sleva jako sleva. Inspektoři české obchodní inspekce se čím dál častěji setkávají s nepoctivým jednáním prodejců, kteří se snaží značkou „sleva" označit takřka vše. Jen na severu Čech neodpovídala letos při kontrolách inspektorů každá čtvrtá akce.

Hejnice sužují lišky, které ve městě likvidují drůbež. Stížnosti lidí však nebyly vyslyšeny, lišku myslivci nemohou jen tak střílet.

Nová liberecká tramvaj EVO 2 doznala úprav podvozku, takže od teď jezdí tišeji než dříve. Tramvaj byla podle několika lidí vibrující a hlučná.

z kultury

Krajská vědecká knihovna je u čtenářů oblíbená, přesto chystá další inovace, kterým přitáhne další. Nově chce zavést platbu kartou, zpřehlední hledání knih, přidá akce pro seniory a handicapované, snaží se o digitalizaci katalogu a zavádí i čtečky knih.

ze sportu

Na sportovních stranách Liberecka je k nahlédnutí bodový zisk tipujících čtenářů v Tip lize, dále pak je popsáno účinkování chrastavských zápasníků na třech turnajích, jak si vedla Martina Myslivcová v aerobiku a také výsledky orientačních běžců. V neposlední řadě pak fotbalové informace o hře libereckého dorostu a také, kdo by mohl po pádu fotbalových Semil z divize padat až do okresu.