Propojení ženské krásy a spotu. O to běží v soutěži Miss aerobik. Liberec má svou favoritku jednadvacetiletou blondýnku Martinu Myslivcovou, která má číslo devět.

V rozhovoru prozradila, jací se jí líbí muži, jestli nějakého má, kdy začínala se sportem, a jak ovlivňuje její život, a co dalšího ji baví?

V neděli vás čeká vyhlášení Miss aerobik. Myslíte, že byste mohla vyhrát?

Nevím, zda bych mohla vyhrát, to bude muset posoudit porota, každopádně bych si to moc přála, ale konkurence je velká.

Proč jste se do soutěže přihlásila a čím je jiná od ostatních soutěží krásy?

Chtěla jsem poznat nové lidi a získat nové zkušenosti. Také jsem v aerobiku dosáhla už spousty úspěchů a Miss aerobik pro mě byla nová výzva a motivace. Tato soutěž se od ostatních miss liší v tom, že dívka, která se do ní přihlásí, musí mít v sobě něco navíc a samozřejmě by měla umět cvičit aerobik. Není to jen o kráse, ale o zdravém a vysportovaném těle.

Kdy jste začala se sportem? Byl to hned aerobik nebo jste dělala i něco jiného?

Se sportem jsem začala od malička díky rodičům, kteří jsou oba velcí sportovci. K aerobiku mě přivedla mamka v mých šesti letech a věnuji se mu dosud. Kromě aerobiku jsem také čtyři roky dělala atletiku.

Ovlivňuje vás sport i v osobním životě? Musíte mu přizpůsobit školu, jídelníček, oblékání?

Sport mě ovlivňuje pořád i vzhledem k tomu, že studuji školu se sportovním zaměřením. Ale nijak zvlášť se sportu nepodřizuji.

Jste spíš sportovní typ dívky nebo ve volném čase dáte přednost i elegantnímu oblékání?

Jak kdy a při jaké příležitosti. Někdy jdu ráda ven v teplákách, ale často se i ráda pěkně, elegantně obléknu.

Můžete jíst i sladké a smažené pokrmy?

Můžu a sladké jím hrozně ráda a možná až moc často.

Jak dlouho ještě byste se chtěla sportu věnovat?

Dokud budu moct a mé zdraví mi to dovolí. Sportuji od malička a sportu se vzdávat nechci.

Jaký studujete obor na vysoké škole?

Studuji druhý ročník na Pedagogické fakultě v Liberci, obor Rekreologie. Je to podobné jako Sportovní management, akorát se tam více zabýváme i ekonomikou.

Co byste chtěla dělat za práci?

Zatím jasnou představu nemám, ale pokud by to bylo v oboru, který studuji, tak by mě práce bavila.

Jakých úspěchů jste v aerobiku dosáhla?

Mezi mé největší úspěchy určitě patří páté místo na MS v Bělehradě v roce 2008 ve step aerobiku. A v letošním roce první místo na Mistrovství České republiky v aerobic Master Class a první místo na akademických hrách.

A co muži? Jací se vám líbí? Co oceňujete na mužích? Máte teď přítele? Co říká na vaše sportování a účast v soutěži?

Nejvíce se mi líbí ten, kterého mám. Je také sportovec, takže se dobře doplňujeme a ve všem co dělám, mě podporuje. To na něm oceňuji.

Co děláte ráda ve volném čase? Kromě sportování, máte i jiné koníčky?

Volného času mi moc nezbývá, jelikož když nemám školu, tak v Liberci přecvičuji aerobik v různých centrech. Ale ráda cestuji a vždy se snažím udělat si čas na své kamarády a rodinu.

Martina Myslivcová Sportovkyni Martině Myslivcové je 21 let a bydlí v Liberci. Studuje druhý ročník vysoké školy obor Rekreologie na Technické univerzitě v Liberci. Je jedna z letošních dvanácti finalistek Miss aerobik a také letošní mistryně ČR v aerobik Master Class a Akademická mistryně republiky. Pro tuto finalistku mohou čtenáři hlasovat na webu České televize či na isport.cz, a tím ji podpoří v soutěži Miss aerobik media.