Nová cukrárna s kavárnou se nedávno otevřela v přízemí rohové vily u tramvajové zastávky Zoologická zahrada v Lidových sadech. Vchodu do cukrárny dominuje kopečková zmrzlina v kornoutu v nadživotní velikosti a pro zákazníky chystají majitelé i posezení na venkovní terásce.

V současné době by zde ale klidně mohl být nápis: zde se pro vás staví cukrárna, protože práce na terásce jsou v plném proudu. Provoz není omezen a pro otužilce je už venku připraveno pár stolů se židlemi. Cukrárna se nachází na ideálním místě, můžete zde začít nebo zakončit váš výlet do zoo. Rodiče a babičky s dětmi sem v pátek odpoledne proudili bez zastavení.

CUKRÁRNA V LIDOVÝCH SADECH je nově otevřena a nabízí široký sortiment sladkých desertů včetně několika druhů zmrzlinových pohárů.

Sortiment kavárny je pak přizpůsoben právě dětem. V čistém interiéru kavárny se dokonce nachází i dětský koutek pro ty úplně nejmenší. Nabídka dortů a zákusků, které do cukrárny dodává cukrář z Růžodolu, je velmi bohatá a ceny nejsou vysoké. Ve vitríně tak nechybí věnečky, sachr, žloutkové řezy, indiáni, špičky nebo banán v čokoládě. K desertu nabízí v cukrárně kávu Rioba. Za espresso pak zaplatíte 36 korun.

Teplá zmrzlina

Originálním desertem, který v cukrárně nabízí, je teplá zmrzlina. Dvě vrstvy korpusu proložené zmrzlinovou náplní a navrch směs lesního ovoce. Vyzkoušeno s nálepkou Deník doporučuje. Mimo pečených desertů je v nabídce i několik druhů zmrzlinových pohárů. Nepříjemným překvapením ale bylo zjištění, že jeden kopeček zmrzliny stojí 15 korun. Vnitřní prostor kavárny je nekuřácký.