„Události posledních dní nás velmi bolí. Není to daleko, netýká se to někoho jiného. Týká se to hluboce nás všech. Vidím, jak silně to vnímáte na všech společných praxích a děkuji za to, kolik dobré energie společně tvoříme. Můžeme ale udělat ještě něco,“ svěřila se Magdalena.

Využili svou fanouškovskou základnu na Facebooku a všechny jógové produkty, které jsou u nich běžně k prodeji, vložili do dražby. Veškerý výtěžek pošlou následně organizaci Člověk v tísni na přímou humanitární pomoc Ukrajině. „Cokoli si člověk koupí, ať už trička, pásky, bločky či meditační polštáře, tak celá částka poputuje tam, kde je potřeba. Nejnižší částka je u každé věci uvedena, u té nejvyšší se meze fantazii nekladou,“ upřesnil Adam.

Stačí, když zájemci zašlou do zprávy na messengeru, o jaké zboží mají zájem a kdy a kde si ho vyzvednout. V případě oblečení je potřeba upřesnit velikost. Také mohou psát příspěvky přímo pod příspěvek na Facebooku. „Nejde tu o produkt jako takový, ani o nákup či prodej. Jde o výtěžek, který úplně celý putuje na pomoc. Nežijeme totiž v iluzi oddělenosti, žijeme v jednotě, žijeme v józe,“ zdůraznili Magda s Adamem.