A o co se soutěží? Dárky věnovalo multikino CineStar Liberec. Jsou připraveny 3 x 2 volné vstupenky platné do konce roku na film dle vlastního výběru plus šampaňské.

Na konci článku naleznete soutěžní otázku a své tipy posílejte na redakční email: jiri.louda@vlmedia.cz. První tři, co nejrychleji a správně odpoví, získají ceny.

Liberecký deník naděluje.
Liberecký deník naděluje. Startuje série vánočních soutěží

Síť multikin CineStar v České republice vznikla v roce 2001. Svými 13 multikiny pokrývá téměř celou Českou republiku ‑ Hradec Králové, Olomouc, Ostrava, Jihlava, České Budějovice – Čtyři Dvory, České Budějovice - IGY, Plzeň, Liberec, Mladá Boleslav, Pardubice, Praha - Anděl a Praha - Černý most, Opava.

Partnerstvím se slovenským multiplexem Cinemax navíc CineStar vytvořil síť 24 kin, kde je možné uplatnit dárkové poukázky. Multikina jsou vybavena nejmodernější promítací technikou, s dokonalým zvukem Dolby Digital a Dolby Surround EX.

Liberecké multikino sídlí v OC Nisa Liberec. „Naše kino diponuje osmi sály. Sálo č. 8 je největší. Používáme ho k různým speciálním programům a událostem,“ upřesňuje generální manažer pobočky Jaroslav Vrabec.

„Pořádáme i speciální akce. Nedávno to byla Dámská jízda, která se nesla v duchu Mikuláše. Je to vždy spojeno s předpremiérou vybraného filmu a doplněné bohatým dobprovodným programem,“ dodává Vrabec.

A na co se mohou těšit v nejbližší době návštěvníci? „Např. na Dámskou jízdu 17. ledna spojenou s předpremiérou českého filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci a 7. února proběhne Dámská jízda s Padesáti odstíny svobody.“

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Jaké číslo má největší sál multikina CineStar Liberec?