Nyní žijí manželé u sousedů, protože mají u domku zřízenou farmu se zvířaty, o které se musí starat. Snaží se opět postavit na nohy, rozhodli se obrátit s prosbou o pomoc také na veřejnost. Zájemci jim tak mohou finančně přispět na sbírku, která běží na portále Donio.cz.

„Náklady na nové bydlení budou velmi vysoké, finanční podpora by nám pomohla zjednodušit tuto těžkou životní situaci. Stěhování na jiné místo není možné z důvodu starání se o farmu se zvířaty,“ řekla Hana Vančurová.

Policie. Ilustrační foto
V Liberci srazilo auto chodce, policie hledá svědky nehody

Tato událost je smutná o to více, že žena před pár týdny zjistila, že je těhotná. Kvůli stresu o miminko přišla. Peníze ze sbírky budou použity výhradně na pořízení nového domku. „Něco málo posláno. Člověk nikdy neví, kdy sám bude potřebovat pomoc. Snad se paní zase brzy postaví na nohy,“ napsala jedna z dárkyň.

K nešťastné události došlo před půlnocí 20. ledna. Operační důstojník tehdy vyhlásil druhý stupeň požárního poplachu a vyslal na místo mimořádné události celkem sedm cisteren s výškovou technikou. „Hasiči odpojili objekt od elektrického proudu a požár lokalizovali během deseti minut třemi vodními proudy. Likvidaci požáru ohlásil velitel zásahu jen několik minut poté,“ uvedl hasičský sbor na sociálních sítích.