Krásné počasí provázelo o víkendu Jindřichovické dny, které ve dvou dnech nabízejí zábavu všem věkovým kategoriím i lidem různého zaměření. V pátek večer divadlo, v sobotu pak na místním hřišti nejrůznější atrakce. Hlavně pro děti.

„Opravdu se soustředíme na to, aby si to u nás užili především děti. Protože když je spokojené a zabavené dítě, může si pak i jeho rodič den užít," usmíval se v sobotu starosta malé obce Pavel Novotný. A opravdu, hřiště připomínalo ráj pro děti. Když zrovna nekoukaly na indiána, jak mrská bičem, mohly se proběhnout kupou pěny, kterou za hřištěm nastříkali místní hasiči. Kromě toho byla pro malé návštěvníky připravena i projížďka obrněným vozidlem, na koňském povozu, malování na tvář nebo ukázka létání modelů letadel.

Dospělým byla určená třeba ukázka výcviku služebních psů nebo soutěž v dřevorubectví. Dopoledne patřilo hasičům. „Na memoriálu Horsta Krauseho se soutěžilo v požárním útoku. V konkurenci dalších devíti družstev jsme byli opět první. Už potřetí za sebou," pochvaloval Jindřichovické dobrovolné hasiče Otto Novotný.

Slavnostní atmosféru narušila jen nehoda jedné z hvězd programu, Magdy Reifové. Po bodnutí včelou skončila na pohotovosti.