"Podmínky v Harrachově jsou stále velmi dobré, na sjezdovkách je až 80 centimetrů sněhu, i návštěvnost je dobrá, nemůžeme si stěžovat," řekl Goč. V Harrachově, stejně jako v ostatních zimních střediscích se už lyžuje za nižší ceny, v provozu je ale celé středisko. "Výjimkou je černá sjezdovka v Rýžovišti, kterou už neupravujeme," poznamenal. Celý areál podle něj zůstane v provozu i v příštích týdnech. "Po Velikonocích už ale zavřeme Rýžoviště," dodal Goč.

Omezený je už provoz v Rokytnici nad Jizerou, kde se minulý týden zastavily vleky ve Studenově. "V provozu zůstaneme nejméně do úterý, pak se uvidí," řekl ředitel Spartaku Rokytnice Jiří Krtička. Lidí ale podle něj ubývá, dnes jich v Rokytnici lyžovalo jen kolem 600. "Když tržby klesají pod 60.000 korun, dostáváme se do ztráty," přiznal ředitel.

Právě nízká návštěvnost je důvodem, proč se dnes naposledy lyžovalo v Telnici na Ústecku. "Podmínky jsou dobré, ale lidí je málo, přes týden to nestačí pokrýt ani náklady na elektřinu," řekl Jindřich Holinger. O víkendu byla ale podle něj návštěvnost díky pěknému počasí dobrá. "Hodně bylo Němců," dodal.

V týdnu se zastaví provoz také na Severáku v Jizerských horách. "Přes týden zůstane v provozu Tanvaldský Špičák," uvedl Pavel Bažant ze společnosti SKI Bižu, která velká střediska v Jizerských horách provozuje. Na Špičáku se podle něj bude určitě lyžovat nejméně do 29. března. "Pak se uvidí, záležet bude na počasí. Lidé o Velikonocích v Jizerských horách budou, takže bychom rádi ještě Špičák i Severák rozjeli," dodal Bažant. Až do neděle se bude lyžovat také na libereckém Ještědu. "Pak se uvidí, pokud ale začne pršet, provoz ukončíme," řekl vedoucí střediska Jan Svatoš.