Úřadující krajský přeborník v hokeji PSK Liberec to má v probíhající sezoně složité. Přestože jeho tým je jistě kvalitní, výsledkově je to bída. Po deseti zápasech je PSK poslední s jedinou výhrou. To historie klubu nepamatuje.

Stává se již tradicí, že týmu PSK nevyjde jedna třetina. Tentokrát to byla ta první. Na rychlý gól hostů sice ještě domácí odpověděli z hole Maděry, do konce třetiny se však celkem třikrát po pozičních chybách obrany prosadili střelci Lomnice a vypadalo to na další debakl domácích. Ve druhé třetině zlepšili hráči PSK pohyb a hráli mnohem více zodpovědněji. Gól vstřelil sice opět jen domácí Maděra, ale zlepšená obranná hra nepovolila soupeři vstřelit více než jednu branku. Třetí třetina byla opět vyrovnaná, ale bohužel manko z první třetiny již Liberec nedotáhl. Za zmínku stojí pouze výkon domácího Maděry, který se blýskl hattrickem. Ale ani jeho góly nezabránily další prohře.

Branky: 8., 35. a 57. Maděra, 57. Šebesta H. 11. a 20. Majdič, 33. Sehnoutek, 9. Drahoňovský, 6. Svoboda, 43. Kotas, 50. Rudiš. Rozhodčí: Kajínek Hanzlík, Daněk. Vyloučení: 7:3, využití: 0:2. PSK Liberec: Záruba Ubry Vozka, Kapoun Vorel, Číž Zákoutský, Kotrč Šrejma Maděra, Beníšek Mizerík Šebesta H., Baran Černý Šebesta K. Trenér: Jaroslav Kolařík.