Cílem bylo nasbírat 5000 kilometrů, díky velkému počtu sportovců se tuto hranice podařilo překonat. Za každý kilometr členové vedení klubu přičetli dvě koruny. Za původních 5000 km byla tedy vybrána částka 10 000 korun. Jelikož ale byla aktivita zúčastněných vyšší, než se předpokládalo, byla částka navýšena o dalších 2000 korun. Sponzor florbalistů, firma Agát, přispěl také 10 tisíc korun. Celkem 22 tisíc korun tak putovalo do rukou rodiny Hypšmanových z Chuchelny na pomoc jejich dcery Andulky.

Vzácná diagnóza

Ta se narodila jako zdravé miminko, ale ve dvou letech jí bylo diagnostikováno vzácné onemocnění - infantilní systémová hyalinóza. Tato nemoc spočívá v ukládání kolagenu VI ve všech tkáních kromě mozku a tím způsobuje ztuhlost kloubů a omezuje jemnou motoriku a řeč. Přesto, že onemocnění zatím není léčitelné, obnos pomůže rodině k rozvoji jejich nemocné dcery.

Předání přáníček a dárků proběhlo v Komplexním onkologickém centru Krajské nemocnice v Liberci.
Dárky od srdce: Centrum Amelie potěšilo pacienty i zdravotníky

Do akce se přihlásilo více než 60 účastníků. Mezi zaznamenanými sporty byl běh, běh na lyžích, chůze, skialpinistika a cyklistika. Nezapojili se pouze členové klubu, ale také jejich rodiče, široká veřejnost a hráči z dalších nedalekých florbalových klubů. Nejvyšší počet kilometrů nasbíraných jednou osobou za celou dobu konání této dobročinné akce byl 392 kilometrů.