Moravskou metropoli reprezentuje jednak podnik U Dřeváka Beer&Grill, který se může pochlubit houskami z preclíkového těsta, tak Burger Ya nabízející menu založené na fúzi burgerů s jinými světovými kuchyněmi. Gurmány tak čeká doslova cesta kolem světa. Nechybí ani stálice festivalu jako JJ Grill Bill a Choosy Catering z Hradce Králové.

K burgerům neodmyslitelně patří i hranolky, na své si přijdou milovníci extrémní gastronomie díky značce Grig, která nabízí speciality z cvrčků a dalšího hmyzu. Ti, kdo preferují sladké, si mohou dát churros nebo bezlepkové makronky od Judyth Sweet Art. „Jejich obliba na festivalech stoupá i díky tomu, že si je lidé mohou odnést domů. Ne každý má po burgerech ještě místo na ochutnávání dalšího jídla, ale vynechat je nechce,“ podotkl Snášel. Součástí festivalu jsou i návštěvnické soutěže.