Slova chvály si na nového správce centrálního registru vozidel řidiči zatím nechávají pro sebe. Průměrná doba odbavení se na registru pohybovala i ve čtvrtek kolem jedné hodiny. Nový správce, kterým je společnost ICZ, podle odboru dopravy situaci zatím zvládá.

Husí kůže až na zádech, rukojeť sedačky pevně sevřená v dlani a čelo mokré od vodní spršky. Možná nejdelších pět minut v životě zažijete v prvním libereckém 5D kině, které koncem března vyrostlo v obchodním centru Forum.

Do Českého Dubu zavítala světová rarita – Ďáblova bible. Kopie největší ručně psané knihy na světě bude vystavena do konce dubna v Podještědském muzeu. 12. dubna sem navíc zavítá Jiří Fogl, který repliku v roce 2007 vytvořil.

Po zrušeném říjnovém koncertu Buty nahrazují v jabloneckém Eurocentru svůj koncert k aktuální desce Duperele. Zahrají tu tři hodiny dlouhé vystoupení se dvěma přestávkami plné hitů i novinek.

Na sportovní straně Liberecka je článek o osudu fotbalové Hlavice v české fotbalové lize a také fotbal ve III. třídě Liberecka.