Na Liberecku budou zpívat lidé například ve Frýdlantu, Bílé u Českého Dubu, v Pěnčíně a samozřejmě také v Liberci. Koledami se rozezní například domy s pečovatelskou službou Centra sociálních služeb, zpívat se bude také v Jedličkově ústavu.

Česko zpívá koledy v OC Forum Liberec.

Děti ze ZŠ v Ruprechticích zvou ke společnému zpívání před kostelem sv. Antonína Paduánského. Tam se rozezní koledy už v 17.00 hodin, v tradiční hodinu, 18.00 zve Liberecký deník k rozsvícenému stromu v OC Forum. Na příchozí tam čekají sbory ZUŠ Jabloňová Carola, Karolka a Červík Pepík, ale i Jan Kříž. A na každého se středečním vydáním LD v ruce i tradiční svařák.

145

Česko zpívá koledy je unikátní akce, která jen těžko najde srovnání s jinými. Na Českolipsku se letos bude zpívat na osmi místech, po celém severu Čech pak na více než 145 místech. V celém Česku máme několik dní před akcí hlášeno celkem 550 míst. Kromě Česka se ve středu v 18 hodin přidají lidé na deseti místech také v zahraničí, a to ve Španělsku, kde se bude zpívat v Madridu, dále v Německu, Itálii nebo ve Francii.

Přiložená galerie je z minulého ročníku.