Téměř kultovní pivnice prošla vlnami změn stylů interiéru, jméno však zůstává. Nyní se honosí certifikátem dopře točeného piva a jídelní lístek je oproti minulým letem pestřejší. Gurmán si však narozdíl od milovníka zlatavého moku jméno restaurace na Nerudově náměstí v Liberci jen tak nezapíše.

Příliš dlouho trvá v poloprázdném salonu čekání na objednasné pokrmy, nezapomenutelnou se však stává rozdílná teplota pokrmů. Zatímco jedno již drahnou dobu stydne, druhé kuchař právě dotvořil. Rozporuplné je pak i kulinářské umění místního vládce kuchyně. Zatímco studený guláš lze hodnotit jako chutný a čerstvý chléb také žádá kladné body, s omáčkou na těstoviny se tu šetří. Že se tu skutečně více specializují na dobré pivo pak dokládá i tabule udávající teplotu oblíbeného nápoje.


…své typy pište na adresu martina.machova@denik.cz