Po úzkém točitém schodišti lze však vystoupat do prvního patra, kde příchozího nejen překvapí rozloha restaurace, ale také její příjemný moderní design. Ladění do dřeva a měruňkové bez zbytečně rozbujelých ozdob láká.
Pokrm, který číšnice donesou, je chuťově mírně nadprůměrný. Během oběda je přichystána pětice menu, jejíž spektrum se pohybuje od lehké Itálie po klasickou rajskou či svíčkovou. Výhoda je, že před vámi leží jídelníček na celý týden dopředu a do dvou hodin se tu i nekouří. Nevýhoda pak, že už ve dvanáct hodin některá jídla nedostanete a do závěru obědového režimu zbývají ještě dvě hodiny. Ačkoli většina pokrmů talíř zcela zaplní i poživačné útroby, narazit se tu dá i na porci, která zdvihá vlnu pochybností o váze sta gramů. Ale však to znáte, maso se pečením scvrkne. Příjemná je pak cena, menu bez polívky vyjde na šedesát až sedmdesát korun, v centru nečekané.