O neštěstí informoval server Blesk.cz, podle kterého se muž oběsil.

Ředitelka komunikace Novy Lucie Melecká pro Deník uvedla, že TV Nova epizodu vysílat nebude. „Musíme s lítostí potvrdit úmrtí účastníka jedné z našich show. Jeho rodině vyjadřujeme hlubokou soustrast. Vzhledem k probíhajícímu šetření případu Policií ČR nemůžeme sdělit další informace. TV Nova poskytuje vyšetřovatelům veškerou součinnost. S ohledem na okolnosti tuto epizodu samozřejmě nebudeme vysílat,“ sdělila Deníku Melecká.

Václav Klestil.
"Dobrá práce", okomentoval muž útok na mešity. Dostal tři roky podmíněně

„Nedokážu to pochopit, dva dny před tou tragédií se smál, vtipkoval, jako vždycky…,“ řekla Blesku jedna ze sousedek a dodala: „S manželkou žili v naprosto spokojeném manželství. Do pořadu šli z legrace, z hecu.“ Důvody, které policistu vedly k sebevraždě, by mohly ozřejmit dva dopisy na rozloučenou, které zanechal.

Policie prověřuje všechny okolnosti

Pohřbu se zúčastnili i zástupci moravskoslezské policie. Policista původně sloužil v Praze, poté byl na vlastní žádost převelen do Opavy. Později opět na vlastní žádost odešel sloužit do speciální pořádkové jednotky do Prahy, odkud se s ním na Opavsko přijeli rozloučit jeho kolegové.

Okolnosti tragédie prověřuje moravskoslezská policie. „Policisté prověřují všechny okolnosti, skutečnosti, a zda na smrti muže neměla podíl jiná osoba. S ohledem na pozůstalé nebudeme zveřejňovat žádné bližší informace,“ sdělila Deníku Pavla Jiroušková z moravskoslezská policie.

Ilustrační foto.
Kontrola jídelen odhalila myši i šváby. Inspektoři se zaměřili na bistra