„Mám velkou radost, i když si nemyslím, že to nějak radikálně změní můj život. Ale kdyby přece jen, tak určitě jen k lepšímu. Titul Dívka léta je přece něco, o čem sní každá mladá slečna," říká jednadvacetiletá šťastně zadaná Jana Remešová.

Janu do soutěže přihlásil tajně její přítel. Zprvu prý schytal pár výtek, ale pak si Jana uvědomila, že je to gesto jako z pohádek, a potěšilo ji to. „Vypadat dobře pro mě znamená cítit se pohodlně a být sama sebou. Ať už mám tenisky nebo boty s vysokým podpatkem," svěřuje se Jana Remešová. „Rozhodně to není o vrstvách make-upu a nejdražším oblečení. Myslím si, že to je spíše pro dívky, které si nevěří."

Vítězka soutěže Dívka léta Jana Remešová.Jana Remešová studuje na vysoké škole v Liberci a nyní ji čeká třetí ročník ekonomické fakulty, obor ekonomika a management služeb. Pochází z malé vesničky na severu Čech a Liberec si zamilovala na první pohled. Na profesionální focení se moc těší. Bude to pro ni něco nového a věří, že u toho bude i zábava.

Druhá v pořadí, Tereza Procházková z České Lípy, zůstala za vítězkou o 503 hlasů. Tereza, která nedávno oslavila dvacetiny, na toho pravého teprve čeká. V soutěži jí fandila celá rodina, kolegyně od maminky z práce a také bývalí spolužáci a samozřejmě přátelé. „I když jsem nevyhrála, jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit. Těšila mě podpora blízkých i lidí z okolí. Hlasovala pro mě třeba i naše sousedka, které také moc děkuji za podporu."

Soutěže Deníku o Dívku léta se zúčastnilo celkem 40 dívek ze severních Čech a na webech pro ně hlasovalo 34 924 čtenářů. (hlasovali jste zde).

Vítězce a všem zúčastněným dívkám blahopřejeme!