Na představení Orten! se podíleli divadelníci z Liberce
KDY: kdykoli
KDE: www.dramox.cz
ZA KOLIK: 0 - 299 Kč měsíčně

Platforma Dramox pro sledování divadelních her nabízí výjimečnou výpověď o životě talentovaného básníka Jiřího Ortena, která vznikla ve spolupráci Divadla 3+KK s Divadlem F. X. Šaldy Liberec. Původní adaptaci Deníků Jiřího Ortena, které si mladý básník židovského původu psal v letech 1939 1941 až do své tragické smrti v den svých 22. narozenin, najdete pod jednoduchým názvem Orten!. V období svých prvních lásek, hledání vlastní identity a objevování opojné magie básnické tvorby se Orten stává v důsledku svého původu a stupňující se nacistické perzekuce štvancem ve vlastní zemi…

Budulínkovo sobotní ráno
KDY: Sobota 27. února od 10 hodin
KDE: YouTube kanál Naivního divadla Liberec
ZA KOLIK: zdarma

Loutka Budulínka zpříjemní vám a hlavně vašim dětem sobotní dopoledne. Krátká upoutávka je k dispozici na facebooku divadla.

Moje kino live  
KDY: každý den od 20.30 hodin
KDE: www.kulturadoksy.cz
ZA KOLIK:

Dokské kino se zapojilo do projektu „Moje kino Live“, který přináší divákům filmy domů a také pomáhá alespoň částečně se složitou situací po uzavření kin v současné pandemické situaci. Nejpozději hodinu před začátkem projekce zakoupíte vstupenku na www.kulturadoksy.cz. Nejpozději 30 minut před začátkem projekce pak obdržíte e-mail s odkazem na stream.

Program:
Čtvrtek 25. 2. ve 20:30: Malé zvíře Live z Aera
Pátek 26. 2. ve 20:30: Proxima
Sobota 27. 2. ve 20:30: Havel
Neděle 28. 2. ve 20:30: Bílý bíly den

Éčko LIVE: Majstream
KDY: Neděle 28. února v 19 hodin
KDE: facebook Lidových sadů
ZA KOLIK: zdarma

Pozvání Jakuba Marvana přijal tentokrát fotbalový brankář Marek Čech a Marek Kulhavý – šéf manufaktury Rautis, která vyrábí perličkové vánoční ozdoby a před třemi měsíci byla s nimi zapsána na seznam Unesco.

Za zvířaty k Hanychovské jeskyni
KDY: celoročně 
KDE: Horní Hanychov, Liberec
ZA KOLIK: zdarma

Trasa začíná v Horním Hanychově. Pěší tůra měří 4 kilometry. Hanychovská jeskyně je nejznámější ještědskou jeskyní a i když není veřejnosti zpřístupněna, procházku k ní nám zpestří řada zajímavých informací. Na odpočívadle Panský lom nás totiž čekají infotabule, makety stop lesní zvěře a především dva totemy s krásně vyřezávanými zvířaty.

Postavte a rozvíjejte vesnici
TIP NA HRU
KDE: www. travain.cz
ZA KOLIK: zdarma

Pokud máte rádi budovatelské strategie, můžete si zcela zdarma zahrát hru Travian. V této internetové prohlížečové hře stavíte a následně rozvíjíte vesnici. Hned na začátku si zvolíte, zda chcete hrát za Římany, Galy nebo Germány. Každý národ má své výhody a nevýhody. Zaregistrovat se do hry můžete na internetové stránce www. travain.cz.