Deník.cz 9. 8. 2023 Dietní hit? Jak na cuketové lasagne, které překypují masovou chutí a sýrem Srpen je měsícem cuket. Znáte smažené cukety, pečené cukety, plněné cukety, cuketové placičky,…
Krkonošský deník 6. 11. 2022 78 Chlapi prostě řízky umí. Mistrovství vyhrál bezlepkový s parmazánem a česnekem /FOTOGALERIE, VIDEO/ Recept šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha neuspěl, zato místní bezlepková…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 4. 2022 Gnocchi à la carbonara. Oběd, který máte hotový za 15 minut Hledáte recept na jídlo, které je rychle hotové a nasytí i vícečlennou rodinu? Těstovinami nikdy…
Deník.cz 8. 3. 2022 2 Jak připravit holandský řízek: Videonávod, s nímž to zvládne každý Klasika, která nesmí chybět v žádné poctivé české kuchyni, to je holandský řízek. Umíte ho…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 23. 2. 2022 Chuťovka na party: Šneci z listového těsta se slaninou a sýrem Tato chuťovka je ideální pro pohoštění návštěvy, hodit se může i na výlet třeba do přírody.
Deník.cz 31. 12. 2021 Silvestrovská umami chuťovka: plněné žampiony Nedřete se při přípravách na silvestrovské pohoštění víc, než by bylo zdrávo. Tenhle recept na…
Deník.cz 1. 12. 2021 2 Bramborovou harmoniku vymysleli Švédové. Upečte si ji Jaká bude vaše první odpověď na otázku „které švédské jídlo znáte?“ Pravděpodobně to budou masové…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 28. 11. 2021 7 Existují dobroty, na kterých si směle pochutnají i diabetici Možná je to s podivem, ale lidé s diabetem se nemusejí smiřovat s drastickými omezeními, či…
Deník.cz 19. 11. 2021 10 Zdeněk Pohlreich vaří Super jednoduše! Stačí pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a vykouzlíte super jídlo. Alespoň to tvrdí Zdeněk…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 21. 8. 2021 Špecle s kuřecím masem a zeleninou: recept je snadný a rychlý Chtěli byste k obědu vyzkoušet něco nového? Co třeba špecle s kuřecím masem… Kombinace masa se…
Deník.cz 15. 8. 2021 Špecle s kuřecím masem a zeleninou: recept je snadný a rychlý Chtěli byste k obědu vyzkoušet něco nového? Co třeba špecle s kuřecím masem… Kombinace masa se…
Deník.cz 28. 3. 2021 Spaghetti carbonara: recept z čerstvých těstovin je úplně jiná liga Špagety carbonara, zná je skoro každý: italská slanina, vajíčka a parmezán. Když však použijete…
Deník.cz 15. 11. 2019 5 Jídlo před revolucí? Parmezán byl sci-fi, na mléko v igelitu se raději zapomnělo Ani pamětníci vzpomínající na dobu před rokem 1989 by se obvykle nechtěli přenést zpět do…
Písecký deník 30. 12. 2018 4 Už koukáme na svět. Prohlédněte si čerstvě narozená miminka Písek - Díky vstřícnosti písecké porodnice vám každý týden na našich stránkách přinášíme fotky…
Pražský deník 28. 12. 2018 15 Strejda Zápotocký mě pohladil po pěšince, vzpomíná obyvatel Hlavního nádraží Karel Hybš se narodil v roce 1943 v bytě na pražském Hlavním nádraží, kde žil až do roku 1968.…
Kladenský deník 28. 12. 2018 Václav Lahoda oslavil osmdesátku Tuchlovice - Na Štěpána oslavil už 80. narozeniny bývalý výborný fotbalista a cyklista Václav Lahoda.
Mělnický deník 23. 12. 2018 Knihovna se nejspíš během roku přestěhuje Mělník – V příštím roce se bude s největší pravděpodobností konečně stěhovat městská knihovna z…
Náchodský deník 5. 12. 2017 Teplická kuchařka se připravuje na finále soutěže Svačina roku Teplice nad Metují - Nadějná kuchařka Denisa Burgetová ze Střední školy hotelnictví a společného…
Orlický deník 16. 10. 2017 14 Studenti v Lanškrouně chtějí jednou vyrábět i parmazán Lanškroun - Zemědělská škola v Lanškrouně provozuje malou mlékárnu. Z mléka od svých krav…
Deník.cz 13. 11. 2016 3 Revival vs. originál? Přirovnal bych je k eidamu a parmazánu ČR - Češi si libují v náhražkách. V jídle. V módě i doplňcích. V kosmetice. A bohužel i v hudbě.…
Deník.cz 6. 3. 2015 Loni se vyrobilo víc falešného parmazánu a grany než originálu Bologna – Globální produkce falešných sýrů parmazán a grana padano loni poprvé překonala produkci…
Zlínský deník 30. 12. 2014 2 Tipy, jak rozšířit obzory silvestrovských chutí Zlínský kraj - Po vánočním hodování, kdy si na své přišli všichni milovníci sladkých chutí,…
Deník.cz 2. 8. 2013 Pokrmy se špenátem a mangoldem Na přelomu července a srpna můžeme na zahrádce sklízet špenát nebo mangold. Mangold se bohužel na našem trhu neobjevuje příliš často. Podobá se špenátu,…