Pražský deník 7. 3. 2024 20 Odpad, na kterém si pochutná i ředitel. Zbytky jsou pro pekárnu surovinou Co je pro někoho odpadem, může jinde posloužit jako cenná surovina. Na takovéto využívání…
Deník.cz 28. 2. 2024 Udržitelné podnikání není jen heslo. Začíná čtvrtý ročník podnikatelské soutěže Držíte se udržitelnosti? Tak zní nový slogan soutěže SME EnterPRIZE, v níž už čtvrtý rok jde o…
Deník.cz 7. 5. 2022 5 Mistři v plýtvání? V USA už funguje sdílení jídla v restauracích Okoralý rohlík, nedojedený knedlík na talíři, nebo třeba mírně přezrálé rajče. Co s nimi? Většina…
Deník.cz 7. 5. 2022 5 Mistři v plýtvání? V USA už funguje sdílení jídla v restauracích Okoralý rohlík, nedojedený knedlík na talíři, nebo třeba mírně přezrálé rajče. Co s nimi? Většina…
Příbramský deník 1. 12. 2021 31 Biopekárna Zemanka se chce stát celoevropským příkladem pro ekologický provoz /FOTOGALERIE/ Biopekárna Zemanka v Oříkově na Sedlčansku si zadala smělý cíl, kdy se chce stát…
Deník.cz 15. 4. 2021 8 Biopekárna peče podle rodinných receptů. Spolupracuje i s legendárním pivovarem Původně burzovní makléř a daňový poradce už dávno opustil svět financí. Od roku 2000 žije…
Deník.cz 16. 1. 2019 6 Plzeňský Prazdroj experimentuje. Ze zbytků ze sladu vyrobil sušenky Plzeňský Prazdroj s pekaři vyrobil zkušební sérii sušenek z mláta, tedy ze zbytku ze sladu…