Nějaký vyhraněný koníček nemám. Baví mě vše, co mi něco hezkého přinese a z čeho mám dobrý pocit. Někdy vylezeme s přítelem na kopec, jindy se jen tak flákám po okolí s foťákem v ruce. Masáže byly nejdříve koníček, postupně to přešlo v zaměstnání. Už sedm let se jim věnuji profesionálně. Nejčastěji dělám klasické masáže, v zimě lávové a prohřívací procedury. Na jaře očistné procedury, detoxikační, medové a lymfatické masáže a anticelulitidní zábaly. Hitem jsou rašelinové masáže, které blahodárně působí na pohybový aparát.

Dělám také asociační terapie a kurzy pro děti a rodiče. Děti si uvědomují, co je jim příjemné. Učí se masírovat a nakonec si odnesou i diplom. Mám tento kurz moc ráda. Je krásné koukat, jak jsou dětičky nadšené.

Mám dva syny, starší už je dospělý a věnuje se také masážím, hraje také v ochotnickém divadle. Mladšímu je patnáct a zatím jsou jeho koníčky počítač a posilovna. Bydlíme v rodinném domě. Ale je nám velký, a tak jsem se do budoucna rozhodla, že z poloviny uděláme penzion.

Vladimíra Stejskalová

Lásku k tanci předávají dál.
Tepličtí manželé Mackovi lásku k tanci předávají dál. Pořádají taneční kurzy