„Předloni na prvním ročníku jsem byli druzí, loni vyhráli a letos byli třetí," potvrdil kapitán týmu Pavel Bína. „Přestože byla slabší účast deseti mužstev, byl českolipský turnaj kvalitní a skvěle zorganizovaný," podotkl.

Ve skupině Liberec porazil Arsenal Česká Lípa 5:1, FKMB U19 s mládežnickými reprezentanty 1:0, Olympic Mělník 3:1 a Výběr FAČR, za který nastupoval autor více jak tří stovek ligových branek Dlouhý 2:0. Zlej Se(n) postoupil z 1. místa a ve čtvrtfinále narazil na své juniory, které vyřadil 3:1. V semifinále se opět utkal s Mělníkem, který sice doslova mlel, nastřelil třikrát tyč a jednou břevno, ale nakonec dorovnávali na 1:1 při power-play. Šlo se do penaltové loterie, v níž Liberečtí prohráli a museli se spokojit s utkáním o 3. místo. Opět to byl Výběr FAČR, s nímž jednoznačně vyhráli 7:3. Ve finále pak Mělník porazil FKMB U19 2:1.

V individuálních cenách navíc Dominik Vogt získal titul nejlepšího gólmana. Sestava Libereckých: Vogt Bína, Soběslav, Vodička, Žoček, Beneš, Bernát, Polívka, Knejzlík.

Protože kvůli fotbalovým povinnostem museli odjet předčasně z turnaje Soběslav s Benešem, zahráli si za áčko i junioři Žižka a Bína ml.