Turnaje se nakonec zúčastnilo pět týmů kromě Vos domácí Doksy, Dobětice, Šneci z Jablonného, Sharks Neštěmice a každý si zahrál s každým. Vosy hned v prvním zápase podlehly Doběticím, ale pak už jen vítězily. 3:1 nad Sharks, stejným rozdílem nad Doksy a 3:0 přehrály Šneky. Ve vypjatém semifinále na hřišti i v hledišti proti domácím vyrovnal Karpíšek z Vos jen několik vteřin před koncem na 2:2 a o postupujícím do finále rozhodly nájezdy. V nich rozhodl stejný muž dvěma góly, i když ten vítězný mu nejprve domácí rozhodčí nechtěl uznat..

Ve finále čekaly opět Dobětice. Vše nasvědčovalo vyrovnanému zápasu, ale liberečtí hráči souboj proměnili v exhibici a nakonec vyhráli nejvyšším rozdílem na turnaji 7:1! „Jsem rád, že se nám Termit Cup povedlo vyhrát. Myslím, že jsme odehráli nejlepší turnaj od našeho vzniku," chválil šéf týmu a také nejlepší brankář turnaje Petr Kudláček.

Vosy také odehrály svou první sezónu v Děčínské hokejbalové lize. V konkurenci deseti týmů nakonec postoupily do osmičlenného play-off ze 7. místa, ve čtvrtfinále ale podlehly děčínským Panterům. „První sezóna byla pro nás seznamovací, ale několik zápasů z naší strany nebylo špatných. Několikrát jsme ale úplně vybouchli," zhodnotil Kudláček.

Další dobrá zpráva pro Vosy a vůbec hokejbal v Liberci je ta, že na Františkově Teplárna Liberec obnoví staré poničené hřiště. Koncem května na hřišti proběhla první úklidová akce a exhibiční zápas Vos proti dalšímu libereckému týmu HBC Pifsoni. „Hokejbal v Liberci nemá úplně nejjednodušší pozici, tak doufám, že se nám podaří postupně ukázat, že je to dobrá hra," uzavřel Kudláček.

Vosy: Kudláček - Kout, Kozák, Koucký, Vrabec, Karpíšek, Dušek, Krejčí, Albani, Šír, Zuch.