FC Prašivky Liberec Avast! - Liberecké Gazely 2:2 (1:0). Za Prašivky opět musel zaskočit v brance hráč z pole. Od začátku poctivě bránily a snažily se udržet co nejdéle čisté konto. Když už to vypadalo, že v prvním poločase branka nepadne, z nenápadné akce se dostal do zakončení Jiří Hnilička z Prašivek a nemýlil se. Druhý poločas začal stejně jako ten první, domácí urputně bránili jednogólové vedení a hosté se snažili vyrovnat. To se jim nakonec v 32. minutě povedlo, když se prosadil Šifta. Ve 45. ovšem přišel roh a Herman krásnou hlavičkou poslal domácí znovu do vedení. Gazely nesložily zbraně a hnaly se za vyrovnáním. V 48. zahrávaly standardní situaci a po závaru vyrovnal Princ na konečných 2:2. Prašivky tak mají první bod, za který mohou děkovat hlavně „gólmanovi" Grunclovi. Branky: Hnilička Jiří, Herman Martin Šifta, Princ.

RINTMAX Liberec - FC York Liberec 4:13 (1:2). Printmax přivítal dosud neporažený York a hned v 11. minutě se ujali vedení Řezkou. V téže minutě byl ovšem za oplácení vyloučen domácí Malaga a Printmax rázem neměli nikoho na střídání, což se nakonec ukázalo jako rozhodující. O chvíli později vyrovnal Melichar, a stejný hráč poslal hosty do vedení. Ve II. poločase již domácím docházeli síly a hosté demonstrovali svoji sílu, soupeře přehrávali a vstřelili za druhý poločas neuvěřitelných jedenáct branek. Nejpilnějším střelcem domácích byl Melichar s pěti brankami. Branky: Slabý 2, Řezka 2 Melichar 5, Preissler 2, Nekvinda 2, Starý 2, Vacek, Krejčík.

GRUPS C.F.Liberec - TTNF Liberec B 8:8 (1:5). Ve 4. minutě otevřel skóre hostující Matěcha, který do poločasu stihl hattrick. V 8. sice vyrovnal Resl, další branku ovšem domácí do poločasu nepřidali. Zato hosté se trefili ještě dvakrát díky Volkovi a pohodlně vedli 5:1. Ve druhém poločase hosté přidali další dvě branky a vedli již 7:1. Pak se ale začali dít věci. Poslední GRUPS se vzchopili, vstřelili v rychlém sledu tři branky a snížili na 4:7. Poté Neumann sice zvýšil na 8:4, domácí se ale nevzdali a bušili do soupeře. Odměnou jim bylo ve 49. snížení na 7:8. Když už se zdálo, že Grups opět prohrají, Volek nesmyslně fauloval v poslední vteřině domácího gólmana a za šestý faul se kopal desetimetrový kop. Z něho Resl svou pátou brankou vyrovnal a domácí se tak radují z prvního bodu. Branky: Resl 5, Horáček 2, Pikous Volek 3, Matěcha 3, Neumann 2.

g Makro Liberec Nord Servis Liberec 1993 3:6 (1:2). Dlouho se hrálo vyrovnaně s minimem šancí, až v 15. minutě poslal hosty do vedení Knajbl. O čtyři minuty zvýšil Dvořák, ale ve 20. snížil Pitner a dal domácím naději na bodový zisk. Ta zhasla v úvodu druhé půle, kdy se za Nord nejprve prosadil Halama a po něm i Knajbl. Domácí se snažili, ale Bílka nedokázali překonat, povedlo se to až ve 40. znovu Pitnerovi. Makro ještě zkusilo power-play, ovšem inkasovalo ještě další dvě branky do odkryté klece. Branky: Pitner 3 Knajbl 3, Dvořák, Louda, Halama.

Al- chajda Liberec - Inter Interma Liberec B 5:11 (2:7). Rezerva Intermy byla posílena o elitního střelce A mužstva Luďka Smrže. Ve 3. minutě domácí však hosty překvapili pohlednou akcí a Žihla poslal Al- chajdu do vedení. V 11. vyrovnal Neumann a spustil brankostroj Intermy jménem Smrž. Ten do poločasu zaznamenal čtyři branky, další dvě přidal Zeman, domácí reagovali Jarošem. Druhý poločas si Interma hlídala náskok a přidala další čtyři branky, za domácí se ještě dvakrát prosadil Brabenec a jednou Mirek Pavlů. Branky: Brabenec 2, Žihla, Jaroš, Pavlů Smrž 5, Neumann 2, Klenovič 2, Zeman 2.

FT Zlej Se(n) Liberec - Greens Liberec 7:2 (5:1). Od začátku se hrál pohledný futsal, kdy v 1. minutě otevřel skóre Bína. Ve 3. sice vyrovnal Soukup, ale domácí prokázali kvality a zejména branky Poživila a Beneše stály za to. V prvním případě dával obránce do prázdné a ve druhém Beneš s Benkem třemi dotyky překonali obranu soupeře a prvně jmenovaný zvýšil na 3:1. Další dvě branky přidal Benek a domácí vedli snadno 5:1. Ve druhém poločase se Greens snažili s výsledkem něco udělat, ovšem domácí výborně bránili a navíc přidali další dvě branky, za hosty pouze snižoval opět Soukup. Branky: Poživil 2, Benek 2, Vodička, Bína, Beneš Soukup 2.