„Vyjelo se z Liberce s tím, že finále bude úspěchem a ono se stalo přání skutečností," sdělila radostně šéfová Taktu Kateřina Štěpánková.

Letos to bylo poprvé a hned se bodovalo. „První tři místa obsadila Morava, 4. až 6. místo patřilo Čechám a my jsme tak obhájili třetího nejlepšího Čecha z mistrovství Čech. Snad v této disciplíně vytrváme a budeme nadále makat. Za nádhernou choreografii vděčíme Honzovi Kopačíkovi a za taneční výkon děkujeme všem," dodala Štěpánková.

Tanečníky byli: Beníšková Petra, Drapáková Aneta, Hrubá Tereza, Hujerová Libuše, Chvalkovská Eliška, Jakimič Alexandr, Jansová Eliška, Karpíšková Nela, Kendiková Barbora, Motyčková Mariana, Pavlatová Kristýna, Pažoutová Lucie, Pidaničová Tereza, Pleštilová Markéta, Pokorná Šárka, Pospíšilová Viktorie, Prokopová Kateřina, Ráchotová Monika, Rozkovcová Martina, Sýkorová Barbora, Šťastná Anna, Hrdinová Kateřina, Tůmová Marie.

V neděli 10. června se všichni z libereckého Taktu představí ve velké show, která se uskuteční poosmnácté v Domě kultury od 18 hodin.