Na posledním kole ligy startoval i nejlepší český střelec a úspěšný účastník světových pohárů, jeden z nejlepších juniorů světa, vítěz ankety Sportovec roku ČR v kategorii nadějných sportovců a olympionik z Ria – Filip Nepejchal. V disciplíně vzduchová pistole se počet soutěžících stále zvyšuje. V této sezóně byla nově zařazena disciplína RVzPi 2x 30 ran (rychlopalná vzduchová pistole).

„Na stupních vítězů se po celé soutěži, kde se započítávají tři nejlepší výsledky, umístilo celkem pět našich střelců. V kategorii VzPu do 12 let v leže se na 5. vyhlašovaném místě umístil Petr Trnovský. V kategorii VzPu do 14 let v leže se umístila na 2. místě Klára Boháčková, na 3. místě Kateřina Mikulčíková a na 5. vyhlašovaném místě Vojtěch Záborec. V kategorii VzPu 60 ran muži + junioři se vyhrál Radek Mikulčík, na 4. místě Pavel Boháček.

V pistolových disciplínách se v kategorii VzPi dorost skončila čtvrtá Veronika Hrubešová, nadějný Jiří Koprivnikar skončil v této kategorii šestý. V kategorii ženy se Alena Burdová umístila na 2. místě. V RVzPi 2x 30 se Jiří Koprivnikar umístil na 2. místě za státním trenérem pistolových disciplín Břetislavem Putnou. Od vítězství ho dělil pouhý 1 bod. Čtvrtý byl Jiří Blaška. Této nové disciplíny se zúčastnil i prezident ČSS Jiří Streit,“ uvedla Romana Mikulčíková z SSK Liberec.