Prvním jarním kolem odstartoval liberecký okresní přebor ve futsale. V něm si první bod připisovali Volf Riders Rádlo. Ve šlágru kola se utkaly vedoucí týmy LRS a Interu a zápas skončil plichtou, takže se na čele nic nemění a při prohře třetího Yorku mají oba tříbodový náskok.


LRS Liberec - Inter Interma Liberec 7:7 (2:3)

Zápas o prvenství začali lépe LRS, kteří se ve 3. minutě ujali vedení. Do konce poločasu ale hosté dokázali stav otočit na 3:2. Začátek druhého poločasu navíc vyšel Intermě báječně a ve 38. minutě vedla 6:2. Domácí korigovali na 4:6, když svým čtvrtým gólem v utkání odpověděl na snížení Zeman a zvýšil náskok opět na rozdíl tří branek. Nutno podotknout, že v té chvíli chybělo do konce utkání sedm minut. LRS však pět minut před koncem snížili na 5:7 a Interma se začala o výsledek obávat, protože domácí byli v té době rozhodně lepší, což potvrdil dovršením hattricku Bernkopf. Nakonec v poslední minutě další autor hattricku Žiga dokázal krásně patičkou vyrovnat na 7:7.

Branky: Bernkopf 3, Žiga 3, Habada - Zeman 4, Soukup 2, Valášek.


FC Prašivky Liberec B - York Liberec 4:3 (2:2)

Třetí York přivítal rezervu Prašivek, která po předchozích dvou neúspěšných utkáních poslala za rezervu své nejlepší střelce z áčka Budského a Radačovského a chtěla konečně opět vyhrát. York zase potřeboval zvítězit, aby se dotáhl na čelo tabulky. Utkání otevřela smolná vlastní branka Yorku, vyrovnat dokázal Starý. Do konce poločasu dělovkou poslal Prašivky do vedení Hořák, v poslední minutě ale vyrovnal Nekvinda. Druhý poločas se hrál výborný futsal se spoustou šancí na obou stranách, ale gólmani se překonávali. Když už to vypadalo na dělbu bodů, Kašpar po pěkné akci poslal Prašivky dvě minuty před koncem do vedení a na 4:2 zvýšil v téže minutě Budský. Za York pouze korigoval výsledek v poslední minutě Starý.

Branky: Hořák, Kašpar, Budský, vlastní - Starý 2, Nekvinda.


Al- chajda Liberec - Volf Riders Rádlo 3:3 (0:1)

Rádlo přes Vánoce posílilo a snažilo se konečně urvat první body. Za soupeře mělo tým, který ale přes svátky asi moc odpočíval a přenesl to i do prvního zápasu, jelikož soupeři jen horko těžko stačil. Remízový poločas rozsekl v poslední minutě hostující Škeřík, který poslal Rádlo do vedení. Druhý poločas už začala Al- chajda konečně hrát, ale na hruškách nachytal Pecháček jinak výborného gólmana Novotného a zvýšil na 2:0. Závěr vyšel Al- chajdě: Ohera a chvíli po něm Růžička skórovali a vyrovnali na 2:2. Hosté chtěli tři body a Škoda dokázal dvě minuty před koncem poslat své mužstvo do vedení. Radost jim pokazil Růžička, který vyrovnal pár vteřin před koncem.

Branky: Růžička 2, Ohera - Škoda, Pecháček, Škeřík.


Greens Liberec B- Pampuch team 3:6 (1:3)

Trápící se rezerva chtěla konečně bodovat. Pampuch ale poslal do vedení Abrahám, v téže minutě vyrovnal Jedlička. Poločas nakonec vyhrál výborně hrající Pampuch 3:1. Ve II. půli se Greens zvedli, a to hlavně herně, dokonce dokázali snížit na 2:3 a 3:4, ale Pampuch hlavně zásluhou hattricků Abraháma a Bendáka nakonec zvítězil a udržel kontakt s horní půlkou tabulky.

Branky: Jedlička, Kuliš, Poživil Jar. - Abrahám 3, Bendák 3.


GRUPS C.F. - Nord Servis Liberec 8:7 (5:4)

Nord Servis od začátku plnil roli favorita a rychle vedl 2:0. Pak ale mírně polevil a soupeř toho ihned využil a rychle vyrovnal. Dokonce místy soupeře přehrával a ujal se vedení, které si udržoval až do 44. minuty, kdy na 6:6 vyrovnal Štraus. Grups bylo ještě hůř, když minutu na to Knajbl čtvrtým gólem poslal Nord 7:6 do vedení. Infarktový konec ale dovedli do vítězného konce domácí, když nejprve Horáček vyrovnal na 7:7 a dvacet vteřin před koncem Hertík vystřelil Grups cenné vítězství.

Branky: Hertík 3, Resl 2, Horáček 2, Neuman - Knajbl 4, Halama, Štraus, Kirschner.


PRINTMAX - Avast! Liberecké Gazely 2:5 (1:2)

Vyrovnaný poločas začal být gólově plodný až v samém závěru. Nejdříve Moc a po něm v téže minutě Šifta poslal Gazely do dvoubrankového vedení. Za domácí v poslední minutě snížil Jankovský. Do II. poločasu vstoupil lépe Printmax a dokázal Kučerou ve 27. minutě srovnat na 2:2. Jenže další šance již neproměnil, takže stříleli pouze hosté a pohlídali si bezpečně tři body. Srovnali tak bodově krok se čtvrtou Al- chajdou.

Branky: Jankovský, Kučera - Burkoň 2, Šifta, Moc, Tomášek.