PRINTMAX Inter - Interma Liberec 4:10 (0:4)

Roli favorita v tomto zápase začala Interma plnit hned od začátku. V 7. minutě otevřel skóre nejlepší střelec okresu Soukup, o chvíli později zvýšil vedení Hruboň. Poločas skončil spolehlivým vedením hostů, ve druhém poločase se již osmělili i domácí a vstřelili pěkné čtyři branky. Na vítězství Intermy to ale již nemělo vliv, jelikož to byly pouze branky na snížení jasného vítězství 10:4. Nejlepším střelcem okresu pro tento ročník se stal Soukup z Intermy s 54 vstřelenými brankami.

Branky: Marica 2, Marek, Šimůnek - Soukup 3, Valášek 2, Hruboň 2, Souček, Klapka, Zeman.

York Liberec - Greens Liberec B 9:2 (6:0)

Druhý York již nemohl nikdo přeskočit, a tak se hrál pohodový futsal. Dokonce si domácí dovolili za stavu 7:0 poslat do branky Martina Preisslera a brankář Zimák šel do pole a dokonce vstřelil dvě branky. Utkání začalo lépe pro rezervu Greens, která měla do 8. minuty jasné tři gólové šance, ovšem ani jednu neproměnila. A tak v 8. minutě přišel trest v podobě branky Průška, o chvíli později na něj navázal Starý a Soukup, York se dostal do tříbrankového vedení a zápas až do konce kontroloval.

Branky: Průšek 3, Zimák 2, Starý, Melichar, Nekvinda, Soukup - Jedlička, Pekař.

Avast! Liberecké Gazely - Prašivky Liberec B 10:3 (2:2)

Prašivky potřebovaly k jistotě třetího místa alespoň remízu a do utkání vstoupily lépe než jejich soupeř. Vytvořily si tlak, ale nedokázaly jej gólově vyjádřit. Až v 15. minutě po pěkné akci na jeden dotek otevřel skóre Pasecký. O dvě minuty později zvýšil vedení Kašpar a vypadalo to, že si Prašivky zápas pohlídají. Jenže polevily v tempu a do konce poločasu soupeř vyrovnal na 2:2. Ve druhém poločase se Prašivky snažily opět o vstřelení branky, ale Gazely měly nebezpečné výpady. Do vedení je poslal Radek Tomášek, když pak navíc dvěma obrovskými hrubkami nabídl gólman Prašivek Gazelám skórovat až na 5:2, Prašivky rezignovaly. Prohra ale Prašivkám asi moc nevadila, protože i přes porážku skončily na konečném třetím místě.

Branky:Tomášek Rad. 3, Princ 2, Tomášek Aleš 2, Moc 2, Hrdlička - Pasecký, Kašpar, Hnilička.

Volf Riders Rádlo - LRS Liberec 6:6 (5:4)

LRS byli jediní, kteří ještě mohli ohrozit Prašivky na třetím místě, ovšem pouze v případě vítězství. V cestě jim sice stál zdánlivě snadný soupeř v podobě posledního Rádla, ale domácí měli velkou touhu po vítězství, jelikož ani jednou v této sezóně nedokázali vyhrát. Lépe začali hosté a Hůlka dokázal během jedenácti minut zaznamenat hattrick. Ovšem domácí drželi se soupeřem krok a chvíli před koncem poločasu se dokonce dostali do vedení. Ve druhé půli se LRS snažili skóre otočit, dokonce ve 35. minutě vedli 6:5 po brance Žabky, ale Kadlec pět minut před koncem vyrovnal na spravedlivých 6:6, jelikož Rádlo zahrálo opravdu výborně.

Branky: Kadlec 3, Ferenc, Zajíček, Pecháček - Hůlka 3, Opatřil, Molčík, Žabka.

Pampuch team Liberec - GRUPS C.F. 9:3 (4:0)

Pampuch začal výborně, gólově se prosadil až na konci poločasu, kdy udeřil během osmi minut hned čtyřikrát. Ve druhém poločase se hosté zlepšili, ale gólově se prosadil až dvakrát Horáček kolem 40. minuty, jinak ve všech směrech dominovali domácí a přidali i další branky. Takže Pampuch může být jako nejlepší nováček (konečné 4. místo) s premiérovou sezónou spokojen a v příštím ročníku již bude určitě bojovat o mety nejvyšší. To Grups měli rozpačitý začátek, ale v druhé polovině soutěže se zlepšovali, a tak nakonec mohou být také asi spokojeni s konečnou devátou příčkou.

Branky: Abrahám 2, Bendák 2, Pekař, Soukeník, Vyhlídko, Dombrowski, Černý - Horáček 2, Resl.

Nord Servis Liberec - Al-chajda Liberec 7:5 (4:2)

Pěkný zápas, v němž skóre otevřel ve 4. minutě Halama, chvíli na to zvýšil Knajbl, ale v 13. minutě Pavlů snížil na rozdíl jediné branky. Koncem poločasu zářil Petr Halama a během tří minut dokonal hattrick. Hromádka dokázal ještě snížit na poločasových 2:4. Ve druhé půli Nord překvapivě pokračoval v nastoleném tempu, s čímž měl v minulých zápasech problémy a dokázal přidat i další branky. Al- chajda nakonec dokázala jen korigovat.

Branky: Halama 3, Knajbl 2, Louda, Štraus - Meyer 2, Pavlů Mir. 2, Hromádka.