FBC Liberec - 1. SC Vítkovice Oxdog 3:8 (0:5, 1:1, 2:2)

Vstup do utkání rozhodl. Vítkovice nastoupily velmi pozorně a navíc z prvních dvou střel dvakrát mířily do černého. Herní pohodu hostů pak nejlépe dokumentoval Hájek, který do první sirény přidal hattrick. Jeden gól dal z trestného střílení a jeden dokonce ve vlastním oslabení. Úvod do druhé části byl opět svižný, tentokrát se o to ale zasloužili domácí hráči. Valešovu dlouhou přihrávku vzduchem zkrotil Prokop Ferdan a tváří v tvář překonal gólmana. Liberec byl poté aktivnější, ale případné další snížení odmítal jistý brankář. Liberečtí přidali i na bojovnosti a převaha hostů již nebyla tak patrná jako v první třetině. Domácí gólman Svoboda rovněž ve druhé části působil mnohem uvolněnějším dojmem, kdy nestačil pouze na dorážku.

Také třetí třetina měla rychlý gól. Vítkovičtí potrestali domácí pětici, která se včas nepřipravila na bránění volného úderu. Na gól ale Liberečtí dokázali odpovědět hned dvojnásobně. Nejdříve mířil přesně ze střední vzdálenosti Radek Valeš, krátce po něm se prosadil z malého brankoviště dorážkou Zdeněk Vážný. Do konce zápasu měl několik povedených zákroků brankář Svoboda a krátký byl až na přesnou ránu v přesilovce.

Ženy: Jičín - Crazy Girls Liberec 3:9 (1:6, 1:1, 1:2)

Soupeřky hned první střídání zaspaly, čehož využila z první útočné akce Bursová. Domácí se jen marně snažily gól oplatit, a tak se po několika minutách do střelby pustily Crazyny. Po několika rychlých nahrávkách zakončovala Havlíková. Nedlouho poté přišlo na řadu první z mnoha vyloučení. Liberecká Mlejnková výhodu využila za půl minuty. Jičín se dostal do přečíslení, po kterém ze vzduchu trefil míček přesně. Mlejnková následně využila křížné nahrávky a navrátila týmu třígólový náskok. Liberec si následně znovu rozebral obranu Jičína, tentokrát se trefila Dostalíková. Ke konci třetiny Mlejnková navýšila náskok na 6:1. Ve druhé části bylo více vyloučení než gólů. Liberec se snažil kombinovat, ale koncovka nebyla přesná, stejně jako přesilovka. Střelby se nakonec ujala opět Mlejnková, která dokázala trefit prázdné místo v brance. Následovala dvě liberecká oslabení v řadě, z toho druhého domácí snížily. Také třetí třetina začala pod taktovkou Crazyn. Soupeřky několikrát rozebraly, ale branku netrefily. Až přesilovou hru velice rychle využila Bednářová. Další gól přidala v tlaku Anička Urbanová. Liberec následně hrál přesilovku a navíc získal trestné střílení, v němž Marcela Urbanová neuspěla. Následovalo úspěšně ubráněné oslabení Liberce. Hostující inkasovaly ke konci utkání ještě jednu branku, navíc byly šest vteřin před koncem vyloučené.