Avast! liberecké Gazely - Printmax 2:1 (0:1).Printmax chtěl konečně bodovat a odlepit se ode dna tabulky. Hrál výborně zezadu a vyčkával na rychlé brejky. Jeden takový přišel v 10. minutě a Jon ho s přehledem zakončil. První poločas si již hosté pohlídali, a tak šli poprvé v novém ročníku do druhého s vedením 1:0. Ve druhém se Gazely snažily s výsledkem něco udělat. Dlouho se jim ale nedařilo překonat opět vynikajícího gólmana Jurigu, až ve 30. se po pěkné kombinaci prosadil Šifta. Když už se zdálo, že zápas skončí spravedlivou remízou, utekl uzdravený kanonýr Moc a vystřelil Gazelám tři body.Branky:Šifta, Moc Jon.

Greens Liberec - B Al- chajda Liberec 9:3 (4:0).Al- chajdu trápí velká marodka a do zápasu vstoupila opět jen s pěti hráči do pole. Greens navíc posílil Hubka z A mužstva a bylo to znát. V 5. minutě otevřel skóre a nebyl to jeho zdaleka jediný úspěch. Domácí udávali tempo hry a do poločasu vstřelili další tři branky. Ve druhém se Al- chajda snažila alespoň snížit, leč povedlo se jí to až v době, kdy Hubka vstřelil svou pátou branku a zvyšoval na 7:0, Al- chajda se pak sice dokázala díky kapitánu Meyerovi v krátké době třikrát prosadit, ale domácí přidali ještě další dvě branky.Branky:Hubka 5, Pekař 2, Jedlička, Kuliš Meyer 3.

Nord Servis Liberec 1993-  York Liberec 7:3 (3:1).Jako první se prosadil Schejbal z Nordu, chvíli po něm zvýšil Cejnar a domácí rázem vedli 2:0. Když pak Knajbl zvýšil v poslední minutě poločasu na 3:0, rodil se překvapivý výsledek. Ve druhém poločase se York snažil o vyrovnání, ale v cestě jim stál výborně chytající a paradoxně ještě v minulé sezóně za York hrající Zimák. Mužem zápasu byl ale jednoznačně Knajbl, který vstřelil čtyři branky. Nord tak docela překvapivě zvítězil a bodově se dotáhl na svého soupeře.Branky:Knajbl 4, Cejnar, Schejbal, Jícha Nekvinda, Starý, Krejčík.

Inter Interma Liberec B - TTNF Liberec B 6:10 (3:3).Neporažená rezerva TTNF porazila rezervu Intermy, která nastoupila pouze se čtyřmi hráči do pole. Hosté rychle vedli 2:0, ale Interma díky dvěma zásahům Zemana dokázala vyrovnat. Koncem poločasu se ještě prosadil Drašner, ale v téže minutě vyrovnal Souček. Ve druhém poločase se pomalu stupňoval tlak TTNF a Intermě pomalu docházely síly. Žoček na jedné a Zeman na druhé straně zaznamenali čtyři branky.Branky:Zeman 4, Souček, Scheufler Žoček 4, Drašner 3, Volek 2, Oberreiter.

Grups C.F. Liberec - Makro Liberec 3:9 (1:6).Za Tango Makro hned ve 3. minutě otevřel skóre kanonýr Hájek. Celý první poločas jasně patřil hostům, kteří přidali další branky a vedli již 6:0. Až koncem prvního poločasu se prosadil za domácí Kvapil.

Ve II. poločase Makro opět svého soupeře mačkalo a přidalo další tři branky. Konečný výsledek byl k průběhu zápasu ještě milosrdný. Hostující Hájek vstřelil pět branek.Branky:Kvapil, Hertík, Dressler Hájek 5, Andrš 2, Šipula, Veselý.

Pampuch team Liberec - FC Prašivky Liberec B 3:1 (1:0).Rezerva Prašivek do utkání vstoupila opět pouze s pěti hráči do pole a proti výbornému Pampuchu neměla moc šancí na úspěch. Tím pádem se hosté zaměřili na důsledné bránění a dařilo se jim plnit plány až do 22. minuty. V té po chybě v rozehrávce otevřel skóre Dvořák.

Prašivky se ve druhém poločase nevzdávaly a zkoušely s výsledkem něco udělat, ale branka pro ně byla zakletá. Domácí pak přidali ještě další dvě branky a pak se teprve za hosty prosadil Zdeněk Herman po individuální akci.Branky:Bendák, Dvořák, Broschinský Herman Z.