York Liberec  - Inter Interma Liberec 5:6 (2:4)

V přímém duelu o čelo soutěže Interma na York vlétla. V 5. minutě utekl Zeman a šikovně přehodil gólmana Zimáka. V 8. ovšem napřáhl Melichar a bylo vyrovnáno, pak ale hráli spíše hosté a v rychlém sledu dokázali přidat další tři branky. Těsně před koncem poločasu dokázal ještě snížit po pěkné akci Průšek. Ve druhém poločase se York nadechl a „sfoukl“ soupeře třemi brankami během deseti minut a otočil vývoj zápasu na 5:4. Hosté se z kolapsu rychle probrali a dokázali soupeři odpovědět Soukupem, který se štěstím vyrovnal na 5:5. Dvě minuty nato dokonal hattrick a vybojoval důležité tři body pro lídra tabulky.

Branky: Starý 2, Průšek, Nekvinda, Melichar - Soukup 3, Zeman 2, Smrž.

 

Avast! Liberecké Gazely - LRS Liberec 8:3 (1:1)

Ve 13. minutě poslal LRS do vedení dobře hrající Žiga, o dvě minuty později ale vyrovnal se štěstím Burkoň. Do druhého poločasu vstoupily lépe Gazely, Radek Tomášek je poslal do vedení, chvíli poté vyrovnal naposledy v utkání Podzimek na 2:2. Pak už vládlo pouze jedno mužstvo, a to Gazely, které soupeře doslova rozdrtily. LRS citelně chyběl Kněbort a kanonýr Hůlka. To za Gazely se ve výborné formě ukázal Šifta, který zaznamenal čtyři branky.

Branky: Šifta 4, Burkoň 2, Tomášek A., Tomášek R. - Podzimek, Žiga, Žabka.

 

FC Prašivky Liberec B - Al-chajda Liberec 6:2 (3:2)

Prašivky, opět v brance se zaskakujícím hráčem z pole Peškem, poslal ve 3. minutě do vedení Kašpar, za minutu vyrovnal Růžička. V 18. minutě dostal Al-chajdu do vedení Brabenec, leč byl toto poslední zásah do černého. Do poločasu snížil Pasecký a souběžně s klaksonem poslal do vedení Prašivky opět Kašpar. Druhý poločas si již Prašivky zkušeně pohlídaly vedení a přidaly další branky.

Branky: Kašpar 2, Budský, Vrtal, Pasecký, Hořák - Růžička, Brabenec.

 

Pampuch team Liberec - Volf Riders Rádlo 4:2 (2:1)

Rádlo se soupeři herně vyrovnalo, ovšem opět nezvládlo konec zápasu. Rádlo poslal ve 13. minutě do vedení Škoda. Na 1:1 vyrovnal Bendák, hned po něm ale skóroval i kanonýr Abrahám a poslal Pampuch do vedení. Začátek II. poločasu vyšel lépe Rádlu, které dokázalo vyrovnat díky Pecháčkovi. Pak hosty několikrát podržel výborně chytající Hliňák, ale na střelu Černého nedosáhl. Pojistku přidal minutu před koncem Bendák.

Branky: Bendák 2, Černý, Abrahám - Škoda, Pecháček.

 

Greens Liberec B - GRUPS C.F. 3:0 (1:0)

Vyrovnané utkání, které rozsekl v 6. minutě Jedlička po pěkné individuální akci. Grups se snažili a soupeře zlobili, ale za Greens tentokrát výborně zachytal Hendrych, který byl k nepřekonání. Ve druhém poločase zvýšil na 2:0 Gregor a chvíli po něm upravil na konečných 3:0 kapitán Pekař.

Branky: Jedlička, Gregor, Pekař.

 

PRINTMAX - Nord Servis Liberec 5:10 (1:6)

Střelecké galapředstavení Milana Knajbla z Nordu. Od začátku vládlo na hřišti pouze jediné mužstvo a již v 8. minutě svítilo na ukazateli hrozivých 0:3. Až za stavu 0:6 se probrali také domácí a snížili díky Jankovskému. Ve druhém poločase již Nord trošku polevil, ale nakonec atakoval magickou desítku.

Branky: Jankovski 2, Petrák, Kučera, vlastní - Knajbl 7, Demeter 2, Louda.