V posledním zápase byla blondýnka s číslem 4 na zádech vyhlášena nejužitečnější hráčkou utkání a i díky 14 bodům si vybojovala ocenění „Top Scorer" Bundesligy pro sezonu 2014/2015.

Michala přitom nezačala sezonu úplně přesvědčivě. Po bodově pomalém rozjezdu ale následovaly zápasy, kde dokázala skórovat přes 30 bodů, což se nikomu jinému v základní části nepovedlo. Od té doby byl tahoun SC Potsdam téměř nezastavitelný a stejně jako před dvěma roky, kdy byla nejvíce bodující hráčkou české ligy, to nyní Míša dokázala i v Německu. „Se svým osobním výkonem jsem zatím spokojená, ale hlavní je pro mě výkon týmu. Klíčové zápasy nás čekají v březnu v play-off," podotkla Kvapilová.

SC Potsdam patří momentálně 5. místo a postupuje automaticky do čtvrtfinále vyřazovací části, kde se utká se čtvrtým Wiesbadenem.

Hráčka Bundesligy bude také přítomna na sportovním plesu, který pořádají TJ Jiskra Vratislavice a Beach Volley Vratislavice, a to v pátek 27. února od 20 hodin v KC 101010 ve Vratislavicích. Jde o první ročník, pořadatelé mají připraveno mnoho cen pro účastníky a chtějí vybudovat dobrou tradici sportovního plesu. Hrát bude živá kapela The Hitfakers a DJ. Lístky jsou v prodeji v kavárně 101010, případně kontaktujte Jiskru nebo Beach Volley Vratislavice.

Nejvíce bodující hráčky

v Německu:

1. Kvapilová Michala

(SC Potsdam) 320 bodů

2. Sandor Renata

(Allianz MTV Stuttgart) 317

3. Steger Claudia

(VfB Suhl) 309

4. Carlson Kindra

(Kopenicker SC Berlin) 290

5. Mapeli Burchardt Regina

(VC Wiesbaden) 285