Osmé Makro porazilo šestou rezervu TTNF, Prašivky porazily Greens a byla to jejich druhá výhra v soutěži. Gazely měly s Al- chajdou více práce, než čekaly, ale zvítězily. Interma bez brankáře čelila Printmaxu více jak poločas, ale nakonec chytla jedenáctku.

Makro Liberec – TTNF Liberec B 6:4 (1:1). Od začátku se hrálo vyrovnané utkání a čekalo se na první chybu, kterou nakonec udělali domácí a Václav Jirsa poslal TTNF do vedení. Domácí bleskově vyrovnali po individuální akci Tomáše Hájka. Ve druhém poločase se čekalo na branku až do 35. minuty, poté poslal domácí do vedení opět Tomáš Hájek a pak přidal třetí branku Andrš. Po snížení Landou zvýšil na 4:2 Dvořák a o minutu později snížil na 3:4 Oberreiter. Ve 46. se prosadil opět Dvořák a domácí vedli 5:3. Hosté ještě jednou snížili Oberreiterem, jenže trochu překvapivou výhru Makra pojistil minutu před koncem Pittner. Branky: Dvořák 2, Hájek Tomáš 2, Andrš, Pittner – Oberreiter 2, Landa, Jirsa Václav.

FT Zlej Se(n) Liberec – Nord Servis Liberec 1993 4:3 (0:0). Lídr tabulky měl více ze hry, ale hosté byli na svého soupeře velice dobře připraveni. Urputně bránili a čekali na chybu. Navíc je několikrát výborně podržel gólman Zimák a hlavně díky němu bylo 0:0. Po změně stran ze standardní situace mířil přesně Milan Knajbl z Nordu, za tři minuty vyrovnal Beneš. Hosté se nevzdali a opět Knajbl jim vrátil vedení. Zlej Se(n) se snažil vyrovnat, ale opět jeho střelce výborně vychytal Zimák. Až sedm minut před koncem rozjeli akci na jeden dotek Rozmajzl s Benešem a prvně jmenovaný krásně vyrovnal. Hosté by si minimálně bod z tohoto zápasu zasloužili, ovšem futsal je někdy nespravedlivý, protože dvacet vteřin před koncem Benek z nepovedené přihrávky vstřelil vítěznou branku. Branky: Beneš, Benek, Rozmajzl – Knajbl 2.

FC Prašivky Liberec – Greens Liberec 3:2 (2:1). Prašivky nastoupily pouze s jedním hráčem na střídání. Úvod jim však vyšel výborně a Hodboď ve 4. minutě otevřel skóre a navíc je podržel gólman Lichtner. Až v 15. minutě pozapomněli na zadní tyči na Frohna, který nekompromisně vyrovnal. Za dvě minuty domácí opět vedli, když se podruhé prosadil Hodboď, který nádherně přehodil gólmana. Greens svého soupeře ve II. půli přehrávaly, vytvářely si dobré šance, ale žádnou neproměnily. A tak udeřilo na druhé straně, muž zápasu Hodboď vybojoval míč, obešel gólmana a přihrál volnému Hermanovi, který zvýšil na 3:1. Za další minutu sice Frohn přidal druhou branku, jenže Prašivky vedení udržely. Branky: Hodboď 2, Herman – Frohn 2.

Al- chajda Liberec – Avast! Liberecké Gazely 4:6 (2:2). Gazely hrály bez svého nejlepšího hráče Donáta a Al- chajda je zaskočila gólem Jaroše. Vedení jí vydrželo jen minutu, než vyrovnal Tomášek. V 10. minutě již vedly Gazely po trefě Moce, do konce poločasu domácí ještě stihli vyrovnat Tvrzníkem. Ve druhé půli již Gazely prokázaly svoji kvalitu a Moc s Henzlem je dostali do vedení. Ve 40. přidal pátou branku opět Moc, zkompletoval hattrick a v podstatě rozhodl o vítězství. Šestou branku přidal Hrdlička. Domácí ještě zdramatizovali závěr Růžičkou a Pavlů. Branky: Tvrzník, Jaroš, Růžička, Pavlů – Moc 3, Hrdlička, Henzl, Tomášek.

PRINTMAX Liberec – Inter Interma Liberec B 11:5 (3:4). Interma nastoupila bez gólmana, a tak chytal kapitán Scheufler, navíc měla jediného hráče na střídání. Přesto Intermu dostal do vedení Valáškem, o minutu později vyrovnal Vondráček. Řezka dával dva góly za Printmax, Zeman za hosty skóroval v rychlém sledu. Závěr půle vyšel Intermě a Neumann ji dvěma góly poslal do vedení. V úvodu druhého poločasu Interma držela těsné vedení, v 35. ale vyrovnal Malaga a za minutu Vondráček a pak Sláma zvyšovali na 6:4. Novotný a Malaga upravili na 8:4. Valášek ještě snížil na 5:8, jenže to byl poslední zápis Intermy. Novotný zvýšil na 9:5 a v poslední minutě ještě zkompletovali hattricky Vondráček s Malagou. Branky: Vondráček 3, Malaga 3, Novotný 2, Řezka 2, Sláma – Neumann 2, Valášek 2, Zeman.

 GRUPS C.F. Liberec – FC York Liberec 3:7 (0:2). Grups úvod zápasu vůbec nevyšel a v 6. minutě skóroval Preissler. Pak se čekalo na gól až do 18. minuty, to zvyšoval Štěpánek. Domácí nezvládli ani vstup do II. poločasu a Preissler zvýšil na 3:0 a v 29. Soukup přidal čtvrtou branku a na 5:0 dával Melichar, který přidal za další minutu šestou branku. 
S Grups to v té chvíli vypadalo hodně špatně. Sice poté snížil Resl, ovšem sedmou branku přidal Štěpánek. Domácí ke konci proměnili Pikousem st. desetimetrový kop za pět faulů a minutu před koncem Pikous ml. snížil na 3:7. Branky: Pikous ml., Pikous st., Resl – Melichar 2, Štěpánek 2, Preissler 2, Soukup.