TJ Lokomotiva Liberec - VSK Spartak Děčín 3:0 (21, 13, 17)

První zápas po více než roční pauze absolvovala proti Děčínu kapitánka a trenérka libereckých hráček Lenka Nejedlá, a hned od úvodu utkání bylo jasné, jaký tým bude v průběhu hry diktovat tempo. I když se zpočátku liberecké volejbalistky musely srovnat na příjmu a zlepšit hru v poli, v průběhu prvního setu se jejich výkon stabilizoval a dotáhly jej do vítězného konce. Do další sady pak naskočil Liberec s energií a potřebnou koncentrací.

Díky dobrému příjmu a výborné rozehře na síti si dokázal vybudovat hned v úvodu několikabodový náskok, který držel až do konce druhého dějství, a stejným způsobem se začínalo i ve třetím setu. Ve střední části hry sice přišel kratší liberecký výpadek, netrval však dlouho a Liberec tak hladce vyhrál.

Liberec: Berková, Chválová, Nejedlá, Střižíková, Růtová, Nývltová.

TJ Lokomotiva Liberec - VSK Spartak Děčín 3:0 (12, 21, 23)

Po hladké výhře v prvním utkání chtěl Liberec na svůj výkon navázat, a co nejrychleji posbírat plné tři body i podruhé. První set se s další novou hráčkou po odmlce, nahrávačkou Bárou Pražákovou, dařilo na výkon z prvního setu navázat a po necelých dvaceti minutách začínal druhý set. V něm se však tolik nedařilo na příjmu, a ani hra především středem sítě. Přesto si náskok z úvodu setu Liberec udržel a zvítězil i v druhé sadě. Ale ve třetím dějství to pro Liberec nevypadalo vůbec dobře. Polevení v tempu prolomilo apatii Děčína k výkonu, díky kterému se ve střední části hry dostal do mírného vedení. Do vyrovnané koncovky vstupoval Liberec s odhodláním nedopustit čtvrtý set, a doslova na poslední chvíli se mu podařilo uhrát vítězství i v posledním setu a z druhého utkání si také připsat tři body. „Náš výkon v druhém zápase měl určitě být přesvědčivější, obě výhry nás však těší. Průběžně jsme se díky nim vyšplhaly na první příčku tabulky," shrnuje kapitánka Liberce Nejedlá.

Liberec: Ullmannová, Pražáková, Ostrá, Chválová, Štrosová, Krotká.