Nejúspěšnější bylo jistě pro liberecký oddíl gymnastického aerobiku z Aerobic Centra na sídlišti Kunratická 2. místo talentované loňské vicemistryně ČR Kristýny Bernátové v nejprestižnější kategorii jednotlivců dospělých. A to těsně za vítězným fotbalistou Kováčem z FC Slovan Liberec, ale nechala za sebou olympioničku v akrobatickém lyžování Nikolou Sudovou z Dukly Liberec.

Pro Kristýnu je toto ocenění jistě velkou motivací do další poctivé práce na trénincích a blížících se důležitých soutěžích. Na mezinárodním závodě Czech Aerobic Open 2014, který bude zároveň mistrovstvím ČR, bude bojovat o nominaci na MS 2014 do Mexika.


„Dalším obrovským úspěchem je stříbrná příčka pro letos již juniorskou trojici děvčat Mistryň ČR 2013 v kategorii trojic gymnastického aerobiku – Anetu Chlumskou, Markétu Fléglovou a Barboru Dvořákovou," připomněla trenérka Barbora Svatošová.

Sport Aerobic Liberec měl v mládežnických kategoriích ještě dvě ocenění – na pátém místě se umístila skupina loňských starších žákyň a také Mistryň ČR 2013 ve složení Aneta Chlumská, Markéta Fléglová, Barbora Dvořáková, Jana Štolbová a Veronika Smetaníková. A do třetice se loňská vicemistryně ČR 2013 v kategorii jednotlivkyň gymnastického aerobiku Aneta Chlumská ještě umístila naosmém místě v kategorii mládeže.