Otevřený turnaj ve vybíjené  

Liberec - Liberecká krajská asociace Sport pro všechny pořádala otevřený turnaj ve vybíjené pro mladší žactvo. Turnaj se konal v tělocvičně TJ Rochlice a zúčastnilo se ho celkem 69 dětí z pěti TJ a SK. Hrálo se systémem každý s každým po dobu pěti minut. Hlavní rozhodčí Ondra Veselý všechny zápasy bedlivě hlídal a spravedlivě pískal. Družstvo mělo šest hráčů a do tabulky se zapisovaly vybité životy a nakonec se spočítaly body. Vyhlášení výsledků proběhlo po skončení turnaje. Každý účastník obdržel sladkou odměnu a diplom pro družstvo. Turnaj se dětem velice líbil a odcházely domů spokojené.
Výsledky: mladší žactvo roč. nar. 2008 a mladší: 1. Lokomotiva I Mašinka, 2. Vratislavice Kočky, 3. Doksy Bandýros, 4. Rochlice Rochlíčata, 5.Hrádek Rychlá střela. Starší žactvo roč.nar. 2007 – 2005: 1. Hrádek F.B.I., 2. Lokomotiva I Lokotka, 3. Doksy Agenti v černém, 4. Doksy Popelářky, 5. Vratislavice Tygřice, 6. Hrádek Majsneři, 7. Rochlice Modří.

Liberecký basketbal se bude hrát i o víkendu

Liberec - Zatímco basketbalistky Lokomotivy Liberec mají v I. lize o víkendu výhodu domácího prostředí, muži Lynx Liberec hrají na hřištích soupeřů.
Lokomotiva nejprve zítra hostí v tělocvičně na Jablonecké Sokol Nusle až od 20 hodin, v neděli bude na programu velké derby. Od 17 hodin vyzvou Jablonec, který ligu vede! Lynx Liberec je prozatím na čele druholigové soutěže, i když v ní je nováček. V sobotu hrají Lynx na hřišti v Holicích a v neděli je čeká velký špíl ve Vysoké nad labem, protože se střetnou dva neporažené celky.

Knejzlík, Kulhánek a Havelka budou reprezentovat  

Liberec – Dva fotbalisti ze Slovanu Liberec by si mohli zahrát za reprezentační „21“. Kmenový hráč a obránce Slovanu Liberec Karel Knejzlík, který aktuálně hraje za Hradec Králové, obdržel nominaci na kvalifikační dvojzápas se San Marinem a v Moldavsku, stejně jako záložník Jiří Kulhánek. Se San Marinem se hraje 11. listopadu v Ústí nad Labem a 14. listopadu s Moldavskem v Kišiněvu. Tím třetím z Liberce je Filip Havelka, který byl do reprezentace U20 nominován k zápasu 13. listopadu do Švýcarska.

Pohár olympijských nadějí hostí od včerejška Liberec  

Liberec – Gymnastická hala v areálu Sport Parku Liberec hostí mezinárodní závod ve sportovní gymnastice – Pohár olympijských nadějí (Olympic Hopes Cup) pro juniorskou kategorii. Hala se nachází v budově naproti hlavnímu vstupu do Home Credit Areny nad bowlingovou hernou. Závod reprezentačních výběrů ve sportovní gymnastice Pohár olympijských nadějí OHC LIBEREC, je pravidelným prestižním závodem mladých talentů z celého světa. V pátek závod odstartovali muži šestibojem, dnes od 14.30 do 19.30 hodin mají na programu ženy čtyřboj. Zítra, v sobotu 4. listopadu, je od 14 hodin na pořadu finále mužů a žen na nářadí.