Zlej se(n) Liberec - Wizards Praha 7:2

"Hráli jsme dobře a týmovým výkonem zvítězili," přiznal kapitán Liberce Pavel Bína. Oproti zápasu s jabloncem byla na hřišti vidět disciplína a zodpovědnost při bránění. Liberečtí se soustředili jen na hru a také Benek s Bernátem byli v útoku znát.

Libereckým sice vzal vedení po individuální akci Rathaus, přesto do půle Zlej se(n) opět vedl. Po změně stran Liberec zvýšil na 3:1, ale soupeř využil své power-play na snížení. Domácí pokračovali v dobrém výkonu a opět přidali gól, na který hosté znovu chtěli reagovat power-play. Ale tu nesehráli vůbec dobře, protože Liberec dokázal ještě třikrát trestat do prázdné brány, a to do mrtva.

"Tři body byly pro nás potřebné, protože další čtyři utkání budeme hrát na hřištích soupeřů. Takže se doma ukážeme až 26. listopadu v zápase s HERD Hradiště," potvrdil Bína změny v "jízdním řádu" Liberce. "Bude v nich důležité získat body, protože v roce 2018 z jedenácti zápasů nastoupíme sedmkrát doma," doplnil kapitán.

Branky: Benek 3, Bernát 1, Klíma 1, Rašín 1, M. Soukup 1. Liberec: R. Soukup, Vogt - M. Soukup, P. Bína, Rašín, Klíma - Bernát, Benek, P. Novotný, Polívka.