V Brně se konal poslední z řady národních šampionátů v tanečním sportu – mistrovství republiky družstev. Do boje o medaile vyslal Taneční klub Koškovi své juniorské družstvo složené z párů Lukáš Frydrych a Zuzana Růžičková, Jaroslav Stejskal a Barbora Drahoňovská, Ondřej Gajdoš a Tereza Pleskotová, Jan Vlček a Petra Příplatová, Filip Tomín a Kamila Kaňková.

V obrovské konkurenci šestnácti týmů se libereckým juniorům podařilo dostat do finále mezi šest nejlepších v republice ve standardních tancích. Nakonec medaile unikla těsně a Koškovi se radovali ze čtvrtého místa. "Podařilo se nám oproti loňsku postoupit o jednu příčku nahoru, a to je skvělé. Doufám, že příští rok postavíme opět skvělý tým a budeme se snažit navázat na úspěch z roku 2010, kdy se naši junioři stali mistry republiky," řekla vedoucí týmu Šárka Burešová. V latinsko-amerických tancích se družstvo probojovalo do semifinále a vytančilo si 9. místo ze dvaceti. V dospělých Liberci uniklo o jedno místo semifinále a skončil jedenáctý ze dvaceti.

V Brně se konaly i poslední letošní soutěže prestižní Super Taneční ligy 2017. V latinsko-amerických tancích svou pozici mistra repoubliky opět potvrdil liberecký tanečník Marek Bureš se svou partnerkou Anastasií Iermolenko. "Skvěle nakročeno mají naši junioři Lukáš Frydrych a Zuzana Růžičková, kteří si vychutnali finále taneční ligy v juniorech II a zatančili si na slavnostním večeru jako šestý nejlepší pár ve standardních tancích," pochlubila se Burešová. V taneční lize juniorů I ve standardních tancích si odvezl skvělé finálové 5. místo Jan Vlček s Petrou Příplatovou a na bronz v latinskoamerických tancích dosáhl Ondřej Gajdoš s Terezou Pleskotovou.