„Náš oddíl samozřejmě neponechal nic náhodě a v týdnu od 25. srpna do 1. září se věnoval přípravě na náročnou druhou polovinu sezony na soustředění na chatě Slovanka v Jizerských horách a před závody ještě absolvoval několik tréninků,“ prozradil trenér Jiří Brožek. Nejlépe si z Libereckých vedli Tobiáš Brožek a Matyáš Hájek, kteří ve svých kategoriích nedali svým soupeřům šanci a zaslouženě zvítězili.

V okresním přeboru Hrádek B (v modrém) prohrál doma s Novou Vsí 1:4.
FOTO: Nové Město si připsalo první výhru. A Hrádek doma prohrál

Jen těsně za vítězstvím zaostali Adam Honzák, Lukáš Vala a Vojtěch Šmejkal a třetí místo vybojovali Lilly Sofie Helceletová, Martin Křivánek, Tereza Obstová a Vendy Hloušková. Bez medaile odjeli pátí Josef Lojdl a Vojtěch Dolejš, sedmý Patrik Svárovský a bez umístění skončily Sofie Kuruncziová a Lucka Černá. „Díky těmto skvělým výsledkům vybojoval náš oddíl 3. místo v hodnocení družstev.

Pod vedením zkušených trenérů předváděly děti pohledné judo se spoustou nástupů, pěkných hodů a hlavně dobrým bojem o úchop,“ doplnil Brožek. Příští víkend čeká mladší a starší žáky předposlední kvalifikační turnaj, na kterém se dají získat body do tzv. ranking listu, z něhož bude po skončení všech kvalifikačních soutěží vytvořena startovní listina na mistrovství republiky, jenž se uskuteční 20. října v Ostravě.

Ani hrázný nepamatuje, kdy bylo v Harcovské přehradě tak málo vody.
Kde je voda? Přehrada Harcov je téměř na suchu