Jasné vítězství o deset branek je parádní.

Liberec - Otrokovice

37:27 (22:12)

Domácí hráčky vlétly do utkání jako uragán, prakticky okamžitě (ve 4. minutě 4:0) se ujaly vedení a postupně jej navyšovaly. Za dvacet minut vedly 15:8, v poločase 22:12.

„Děvčata plnila prakticky do puntíku především obranné úkoly a nedovolila soupeři prakticky nic. Když se již náhodou soupeř dostal ke střele, tak zakročila skvěle chytající Kuběnová. Dařilo se trestat chyby soupeře rychlým útokem a postupný útok byl velice dobře zakončován po kombinační hře ze střední vzdálenosti a po spolupráci s pivotem, kde zahrála dobře Rezlerová,“ řekl k výhře trenér Jan Salač.

Druhý poločas Liberecké jen kontrolovaly hru a v poklidu dokráčely k důležitým dvěma bodům. „Opět ale musím konstatovat, že nás toto vítězství stálo jednu hráčku, a sice zranění Lídy Žídkové, která má podezření na prasklý meniskus,“ dodal trenér.

Liberec (branky): Kuběnová, Stojarová - Vaňková 1, Kuhnová 1, Rezlerová 7, Houserová, Havlíčková 2, Kropíková 4, Salačová 4, Smolíková 5, Vélová 5, Kastnerová 3, Kalčíková 2, Žídková 3. Otrokovice: Varhaníková a Machovská 8.