Chotěboř – Slavia TU
Liberec 2:7 (2:2)

Poločas byl v rozměrově menší hale vyrovnaný. Slavia TU byla silná v ofenzivní části, dobře napadala rozehrávku. Měla převahu, vstřelila zaslouženě první gól a měla další šance. Domácí hráli zataženě a vyráželi do protiútoků, které byly nebezpečné. Domácí po vyrovnání přidali z trestného kopu druhý gól a Liberec se dostal do útlumu. Naštěstí dokázal Kraus ranou z osmi metrů srovnat stav.

Ve druhé půli Liberec zlepšil obranu a také proměňování šancí. Po krásných akcích Liberečtí vedli 5:2, ale pak se nadechli domácí a začali napadat hosty. Několikrát hosty podržel gólman Tomeš, jednou mu pomohlo břevno.

Pak však Liberec vstřelil šestý gól a bylo vše jasné. Nakonec výhru pojistil čtyři minuty před koncem. „Výkon byl dobrý, ale myslím si, že máme na to, abychom předvedli lepší futsal. Ale za tři body je spokojenost," uvedl trenér Lukáš Dubový.

Branky Liberce: Bernát 3, Suchomel 2, Kraus, Krasnický. Slavia TU: Tomeš – Bláha, Husák, Suchomel, Krasnický – Kraus, Prášil, Bernát, Kovařík. Další zápas sehraje Slavia TU Liberec v pátek 12. října na Harcově proti Bělovsi. Začátek je tradičně od 20.15 hodin.