„Rycaj se konečně dočkal prvenství na Super Ballu. Na těch posledních třech byl třetí, druhý a čtvrtý. Teď vyhrál zaslouženě, jeho triky, které předvedl, mají unikátní styl," potvrdil ředitel Super Ballu Lukáš „Lucaso" Škoda. Loňský vítěz Pedrinho z Brazílie vypadl ve čtvrtfinále se svým krajanem Ricardinhem. Nejlepší český zástupce Petr „Kari" Karásek se jako jediný z Čechů dostal z kvalifikace.

V dívkách získala prvenství Laura Biondo (Itálie/ Venezuela) a v Rutině (sestava do hudby) počtvrté v řadě vyhrál Francouz Gautier Fayolle. V double rutině poprvé nevyhrál Gautier s parťákem, ale Japonci Yosshi a Yu-Ji, kteří přijeli do Liberce pouze na tuto disciplínu.

Nečekaný úspěch měla soutěž „Panna", kde se v kleci hraje na brančičky a na „housle". Finále viděl Golf bar a zvítězil Soufiane El-Marnissi (Maroko/ Belgie), považovaný za jednoho z nejlepších hráčů panny. „Loni byl Super Ball úžasný, ale letos byl ještě o kus lepší," potvrdil Škoda s tím, že jako pořadatelé zapracovali na detailech a všechno klapalo ve finále na minuty. „Měli jsme to kvůli přímému televiznímu přenosu naplánované dopodrobna a vše bylo na jedničku," dodal spokojený ředitel akce.