Zlej se(n) Liberec – Malibu Mladá Boleslav 11:2 (6:1)

Futsaloví fanoušci se rozloučili s libereckým lídrem druhé ligy, pro něhož to byl poslední domácí zápas. Zlej se(n) Liberec sehraje poslední zápas v Ústí a poté si ještě 6. dubna v Ostravě zahraje o Superpohár. Střelecky se proti Malibu činil Aleš Benek, který zaznamenal půltucet přesných zásahů. „Malibu patří k našim oblíbeným soupeřům, nikdy jsme s nimi neprohráli a já vždy dával 2 – 3 góly. Takže v tomto utkání to byl můj nadstandard,“ říká střelec a zároveň chválí dobrý kolektivní výkon, souhru s Kubou Benešem a také podporu obránců Pavla Bíny a jeho bratra Marka, který je sice junior, ale hraje velmi dobře. „

Z kolektivní hry pramenily dobré přihrávky a následně góly, které jsem dal. Soupeř mi připadal odevzdaný, čekali jsme od něj víc,“ přiznal útočník Benek, který má blízko ke koruně Krále střelců, trénuje naděje v libereckém Slovanu a ještě hraje za divizní Turnov.

Branky: 12., 20., 21., 21., 31. a 36. Benek, 3. Soukup, 15. vlastní, 18. Bernát, 19. M. Bína, 25. P. Bína – 12. Veselovský, 38. Pechanec. Liberec: Vogt – P. Bína, Soukup, Žoček, Vodička, Benek, Beneš, Bernát, M. Bína.