Do velkého finále postupovalo deset nejúspěšnějších sestav a jednotlivců z každé kategorie. Za A-styl Liberec se probojovalo do finálových bojů devět sestav a hned čtyři z nich byly úspěšné.

Zlaté medaile mají děvčata v maxi týmech kategorie B (9 – 11 let) ve složení Karolína Volhejnová, Karolína Dvořáková, Lucie Bímová, Julie Škvorová a Viktoria Kašparová a kategorie D (15 let a více) ve složení Tereza Šoltysová, Jana Fléglová, Klára Dvořáčková, Lucie Marešová, Kristýna Havelková a Barbora Pažoutová. Bronz přidaly mini týmy kategorie B a kategorie C (12-14 let), kde cvičila Barbora Pažoutová, Kristýna Havelková a Klára Dvořáčková. A-styl se celkově umístil na pěkné 9. příčce ze 37 klubů, což je především zásluha zkušené lektorky aerobiku a gymnastiky Zuzany Šoltysové, která se svým svěřenkyním několikrát týdně věnuje.

Předtím získaly tanečnice jazz dance A-stylu Liberec bronzové medaile na republikovém finále soutěže Dance Life Tour v Kladně. Příští víkend čeká mistrovství republiky v Brně pro změnu tanečníky street dance, kde má A-styl hned čtyři zástupce v možném boji o medaile.