Florbalistky Crazy Girls Liberec hostily v extralize Chodov. Tradičně nebyla nouze o vyhrocené situace a souboje. Na vlastní kůži to pocítila i bývalá hráčka Chodova Jana Lacková, hrající letos v libereckých barvách: „Ano, nějaké situace tam byly, například když jsem přeletěla mantinel a skončila na střídačce Chodova přímo u nohou svých bývalých spoluhráček a trenéra."

Na souboje se ale tak úplně nehraje. V Liberci nakonec zůstal pouze bod, za prohru v prodloužení.Chodov začal velmi aktivně napadat hned od počátku, a to moc klidu na hokejky libereckých Crazyn nepřineslo. V 5. minutě z tlaku těžila Žůrková a na začátku 14. minuty ji napodobila Dvořáková. Obdržený druhý gól ovšem domácí nakopl a během pěti minut otočily stav na příznivých 4:2, kdy se postupně trefily Leierová, dvakrát Müllerová a nakonec Mlejnková.

Druhá třetina vypadala o poznání lépe než první desetiminutovka. Liberec přežil dvě oslabení za sebou a ve 33. přidala pátý gól Mlejnková. A možná to, že náskok byl již třígólový a v paměti utkvěla zvládnutá dvě oslabení, přivedla po přestávce na palubovku jiný tým.

Ve 43. se zásahem Vojáčkové náskok ztenčil na 5:3 a o pár vteřin později začala nechvalná série vlastních gólů a individuálních chyb na straně domácích. Ve 47. si Chodov své vedení z první třetiny vzal nazpět. Liberecké snažení a zatahování za záchrannou brzdu bylo úspěšné až necelé dvě minuty před koncem, kdy se v přesilové hře trefila znovu Mlejnková a srovnala na 6:6.

Po šedesáti minutách a dvanácti vstřelených gólech mělo následovat pětiminutové prodloužení. To bylo ovšem ukončeno již po sedmi vteřinách. Nepřesnost na hokejkách libereckých hráček se přenesla ze třetí třetiny, a když se míček po nepřesném zpracování přihrávky zastavil na velkém brankovišti, měla k němu nejblíže napadající Žůrková. Ta nabídnuté šance využila a přihrála bonusový bod Chodovu. „Jak důležitý bude získaný bod za remízu, se dozvíme až na konci základní části, ale doufám, že nás tato ztráta mrzet nebude," dodala Lacková.

Branky: 14. Leierová (Koníčková), 15. Müllerová (Ondruchová), 16. Müllerová (Cinkánová), 18. Mlejnková (Müllerová), 33. Mlejnková, 59. Mlejnková (Leierová) - 5. Žůrková (Vojáčková), 14. Dvořáková (Vojáčková), 43. Vojáčková (Žůrková), 44. Vlastní Moťková, 47. Steinbachová, 47. Vojáčková (Žůrková), 61. Žůrková. Vyloučení: 2:2. (lei)