Elite Praha Crazy Girls FBC Liberec 2:6 (0:3, 1:2, 1:1)

Již po odpískání úvodního buly začaly oba týmy velmi aktivně. Po dvou minutách se po rychle rozehrané standardní situaci prosadila Paulovičová.

O necelé tři minuty později v situaci 2 na 1 zvolila Paulovičová střelu a nemýlila se a zvýšila na 2:0 pro Crazy. Liberec byl aktivnější a Elite téměř k ničemu nepustil. V 10. minutě kapitánka Kabeláková využila svůj důraz, kdy vzala míček na středu hřiště a zamířila přesně nad nožičku hostující gólmanky. Poté Liberec nevyužil dvě přesilové hry.

Do II. třetiny Crazy vstoupily ve stejném tempu a po třech minutách využila Dostalíková přesnou nahrávkou Paulovičové.

Chvíli poté byla opět vyloučena domácí hráčka, takže na Liberec čekala již třetí přesilovka, kterou Leierová proměnila přesnou střelou z půlky hřiště. Za stavu 5:0 vystřídalo Elite gólmanku. A hned dvě minuty poté se prosadila po individuální akci domácí Rullová.

Ve třetí třetině bylo důležité udržet koncentraci a pohlídat si náskok.

To se Libereckým celkem dařilo, trpělivě bránily a domácí k ničemu nepustily. Když už se Elite dostalo ke střelbě, vše vychytala vynikající Masárová.

V půlce třetiny dotlačila očima do brány balónek Mlejnková a navýšila vedení Crazyn na 6:1. Pak Liberec ubránil další oslabení, ale přece jen se domácím několik minut před koncem povedlo vstřelit gól.