Deset z nich se dostalo do semifinále, pět z nich pak do finále. „Dopadli jsme stejně jako loni, i když kvalita soutěžících byla nesrovnatelně lepší. Nad očekávání nás překvapila připravenost ostatních, zejména z Olomouce, Jablonce a Komárna," potvrdil trenér Tomáš Zummer, který mistrovství po všech stránkách hodnotil jako skvělé.

Startovalo se ve třech kategoriích podle věku kategorie C (6 8 let) z Libereckých: 2. Vojtěch Žák, 3. Matyáš Tomín, kategorie B (9 11 let): 3. Jan Šťastný, kategorie A (12 14 let): 1. Jaroslav Janda, 2. Jan Žák. Celkovým vítězem se stal Jaroslav Janda. V doplňkové sólo sestavě vyhrál kategorii C Tomín, kategorii A Jan Žák.

V polovině května bude mít Vem Camará capoeira Liberec své historicky první páskování a následně již zkušení dospělí Tomáš Zummer, Riedel z Jablonce a Popovič z Mladé Boleslavi pojedou do Vídně na páskování, kde jako první Češi obdrží 5. mistrovský pásek (instruktor).

Na 15. 17. června se opět v Liberci chystá Brazil víkend, již devátý. Součástí budou ukázky capoeiry ve městě, seminář s Contra Mestre Pacocou a oblíbená Brazil párty.

V srpnu čtrnáctičlenná liberecká výprava s trenérem Zummerem poletí do brazilské Vitorie, kde se koná otevřené mistrovství světa, které bude i pro ostatní asociace capoeiry.