Proti jihočeskému favoritovi celé soutěže sice liberečtí hráči sehráli několik vyrovnaných zápasů, ale ani v jednom případě se nepodařilo soupeře porazit. Nejblíže k vítězství byl junior Ondřej Klimeš ve dvouhře a dvojice Milý Synková v zápase smíšené čtyřhry. Také s domácími sehrál nováček soutěže podobný duel, nicméně alespoň v jednom případě se podařilo soupeři sebrat bod, když pár Milý Pikl udolal své protihráče 2:1 na sety. Další dva třísetové zápasy již badmintonisté Slovanu Vesec do vítězného konce nedotáhli, a tak se musí pokusit vylepšit postavení v tabulce během dalšího kola, ve kterém na domácí půdě přivítají družstvo Chemičky Ústí nad Labem a Super Stars Most.

Vesec nastoupil v sestavě Roman Dokládal, Radek Holata, Ondřej Klimeš, Matěj Milý, David Pikl, David Stejskal, Zuzana Hlavatá, Jana Slatinská a Iva Synková.

Výsledky 2. kola: Sokol Doubravka - Č. Krumlov 2:6, Vesec - Č. Krumlov 0:8, Vesec - Doubravka 1:7.

P Badmintonová naděje Slovanu Vesec Iva Foukalová se zúčastnila svého prvního turnaje GP A U13 a v zápasech smíšené čtyřhry i dvouhry dívek vždy dokázala přejít do 2. kola. Zejména ve dvouhře dokázala odehrát vyrovnaný duel s nasazenou soupeřkou, což je jistě povzbuzující do další tréninkové práce.