II. liga ženy: DHK Loko Liberec - Fezko Strakonice 29:16 (13: 9)

V předposledním 10. podzimním kole se ve svém osmém utkání střetla domácí Lokomotiva s pátými Strakonicemi.

Utkání nezačalo pro Lokomotivu moc dobře a prakticky do 20. minuty prohrávala. Nebylo to však dramatické, protože Strakonice měly maximálně bodový náskok. Ve 23. minutě se Lokomotiva dostala prvně do vedení (10:9) a do poločasu si vytvořila čtyřgólový rozestup.

Ve druhém poločase domácí hráčky konečně zařadily vyšší rychlostní stupeň, zlepšenou obranou a bleskovými protiútoky (početní poměr 13:2) soupeře již definitivně odsoudily do role statistů. Otázkou už bylo pouze o kolik Liberecké vyhrají..

Domácí hráčky lze pochválit především za dobrou morálku a bojovnost, s níž dokázaly poměrně nepříznivý vývoj prvních 23 minut zvrátit a nakonec utkání jednoznačným způsobem ukončit.

Sestava a branky domácích: Blažeková, Rejnartová M. - Kračmanová 9, Havlíčková 6/1, Houserová 2, Zemanová, Líkařová 2, Novotná 2, Šteffanová 2, Rejnartová A. 2, Jágrová, Jahodová 1, Jiřičná 3.

V I. lize starších dorostenek nepřijely Lokomotivě soupeřky z Jindřichova Hradce, takže si domácí započítávají kontumační výhru 12:0. Liberečanky jsou v tabulce se šestnácti body třetí až čtvrté, když mají stejně bodů jako druhý Zlín.